Aanbouw Architect

Aanbouw architect nodig?

Kraal architecten kijkt graag met u naar de mogelijkheden voor een aanbouw aan uw woning of bedrijfspand.

Kraal Architecten

Verhuizen of toch aanbouwen?

Ruimtewensen voor bijvoorbeeld een heerlijke leefkeuken, grote woonkamer, kinderspeelkamer of kantoorruimte aan huis ontbreken vaak aan een woning. Dit is gelukkig vaak geen probleem, dankzij een aanbouw kunnen uw wensen in vervulling gaan. Neem een kijkje in ons uitgebreide verbouwportfolio.

Kosten aanbouw & architect

De kosten voor uw aanbouw en onze werkzaamheden als architect zijn verschillend. Dit hangt af van welke werkzaamheden u door ons wilt laten uitvoeren en de wensen voor uw aanbouw. Wilt u een indicatieprijs? Wij komen graag met u in contact voor een vrijblijvende prijsopgaaf.

Waarom kiezen voor een architect?

Een architect is geen vereiste voor het realiseren van een aanbouw. Maar een architect kan wel een enorme meerwaarde zijn voor uw aanbouw. Onze ervaring leert dat wij vaak met verrassende, veelzijdige en functionele ideeën komen, die wij daarnaast desgewenst volledig voor u kunnen uitwerken. Ook staan wij u graag bij als directievoerder tot aan de oplevering en adviseren wij u eventueel voor uw nieuwe inrichting. Wij zijn uw partner van begin tot eind.

Uw aanbouw bespreken?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kraal architecten komt graag met u in contact!
Neem vrijblijvend contact met Kraal architecten op, wij zijn u graag van dienst.

Telefoon: 030 – 2239 677  /  E-mail: info@kraalarchitecten.nl