Aanbouw architect

Aanbouw architect

Aanbouw door een architect realiseren met Kraal architecten

aanbouw architect Kraal

Op zoek naar een professioneel bureau voor architectuur en interieur om een fraaie aanbouw door een architect te laten ontwerpen? Kraal architecten verzorgt het volledige project voor de aanbouw aan de woning. Als je woonkamer bijvoorbeeld vrij klein is of je in een andere kamer meer ruimte wilt toevoegen, is een aanbouw de ideale oplossing. Door het vergroten van de hoeveelheid vierkante kilometers in huis geniet je van een prachtige leefruimte met je gezin. Creëer een prachtige leefkeuken vol visite door een houten uitbouw, laat de woonkamer in verbinding staan met de tuin door een glazen uitbouw of zorg er met de architect verbouwing voor dat er een ontspannen plek voor de bank ontstaat. Samen met jou kijken we welke oplossing het beste bij je leefstijl en wensen past. Neem vrijblijvend contact met ons op via de website voor meer informatie.

Waarom een aanbouw architect inschakelen?

Op het moment dat je voor de aanbouw een architect in de arm neemt, profiteer je van diverse voordelen. Zo hebben onze architecten in Utrecht ruime ervaring met het maken van technische bouwtekeningen en zorgen wij ervoor dat het design en de uitstraling volledig past bij jouw wensen. Niet alleen voldoet het ontwerp van onze aanbouw architect aan de technisch en juridisch geldende normen. Ook zijn je woon- en werkfuncties in het plan voor de aanbouw samengevoegd. Daarnaast kennen we de tarieven op de markt, waardoor de begroting professioneel verloopt. Wij zijn van A tot Z bij het project betrokken; van het ontwerpen van de aanbouw door de architect, het begeleiden van de bouw tot de oplevering. Voortdurend staan we in contact met de aannemer en bewaken wij het overzicht. Zo is een goed doordacht ontwerp voor de verbouwing door een architect een meerwaarde voor je woning.

Het stappenplan van de aanbouw architect

Als Kraal architecten denken wij met je mee om tot creatieve oplossingen te komen voor de verbouwing. Zo komt onze architect aanbouw wellicht op ideeën die je zelf nog niet bedacht had. Allereerst maakt de aanbouw architect een ontwerp voor het huis. Uiteraard is dit ontwerp pas definitief op het moment dat je er volledig mee akkoord gaat. Daarna stapt de architect voor de aanbouw naar de gemeente. Het project dient namelijk te voldoen aan de eisen van het bestemmingsplan. Wanneer de gemeente het plan heeft goedgekeurd, verzorgt de aanbouw architect de vergunning voor de gewenste verbouwing. Vervolgens vind je samen met de architect de beste aannemer voor de aanbouw. Deze aannemer gaat met de technische bouwtekeningen van de architect aan de slag om je droomwoning te realiseren. Meer weten over onze werkwijze? Neem dan meteen contact op met Kraal architecten voor onder meer een architect voor een nieuwbouwwoning of architect bedrijfsruimte via onze website.

Maak kennis met onze architecten

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Kraal architecten u kan bieden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, Kraal architecten is u graag van dienst.

Telefoon: 030–2239677 | E-mail: info@kraalarchitecten.nl

Thomas Kraal - architect & directeur

“MOOIE EN SLIMME OPLOSSINGEN VOOR HUIS EN INTERIEUR. IK KAN EIGENLIJK OVERAL BLIJ VAN WORDEN, ALS ER MAAR AANDACHT AAN BESTEED MAG WORDEN.” THOMAS KRAAL

Nieuwbouw architect - Kraal

Nieuwbouw architect

Voor elk nieuwbouw project van elk formaat

Verbouw architect - Kraal

Verbouw architect

Voor verbouw- en renovatieprojecten

Interieurarchitect - Kraal

Interieurarchitect

Creëer ook binnen de juiste beleving