Architect Bedrijfspand

Architect nodig voor uw kantoor of bedrijfspand?

Bent opzoek naar een architect voor de renovatie, aanbouw of nieuwbouw van uw bedrijfspand of kantoor. Dan bent u bij Kraal architecten aan het juiste adres!

Architect Bedrijfspand Logo

Uitbreiding,renovatie of nieuwbouw voor uw bedrijf

Een prachtige aanbouw aan uw bestaande bedrijfspand of een renovatie van uw kantoor? Het is vaak geen probleem. Bekijk ons verbouwportfolio om een impressie te krijgen van ons werk.

Maar ook voor nieuwbouw voor uw bedrijf is Kraal architecten de ideale partner. Wij luisteren graag naar uw wensen om de mogelijkheden te bekijken voor uw nieuwe bedrijfspand of kantoorpand. Bekijk ons nieuwbouwportfolio voor een impressie van ons werk.

Onze expertise en werkwijze

Graag leggen wij u onze werkwijze uit en vertellen wij u meer over onze ervaringen en expertise op onze website. Heeft u nog nadere vragen, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Architect Bedrijfspand
Architect Bedrijfspand Impressie

Uw plannen en wensen bespreken

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kraal architecten komt dan graag met u in contact! Neem vrijblijvend contact met Kraal architecten op, wij zijn u graag van dienst.

Telefoon: 030 – 2239 677  /  E-mail: info@kraalarchitecten.nl

Architect Bedrijfspand Bureau

Kraal architecten is er voor uw:
AanbouwBedrijfspandBedrijfsruimteVrijstaande woningModerne woning – NieuwbouwInterieurVillaWoonhuisBungalowLandelijke stijl

Kraal is uw architectenbureau in:
AmerongenAmersfoortBaarnBeesdBilthovenBlaricumBosch en DuinBussumde BiltDoornDriebergenHilversumHuis ter HeideHuizen –  Lage VuurscheLarenLeersumLoenen aan de VechtLoosdrechtNaarden –  SoestWoudenbergZeist