Architect bedrijfsruimte

Architect bedrijfsruimte

Architect bedrijfsruimte voor een sterke identiteit

architect bedrijfsruimte

Zoek je een architect bedrijfsruimte om een waardevol bedrijfspand voor je onderneming te creëren? Met een aantrekkelijk ontwerp van Kraal architecten toon je de sterke bedrijfsidentiteit van je onderneming aan cliënten, zakenrelaties en bezoekers. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de bedrijfsruimte praktisch en efficiënt is, waardoor het bedrijfsproces zo optimaal mogelijk verloopt. Onze architecten in Utrecht beschikken over een brede ervaring als architect bedrijfspand en bedrijfsruimtes, zodat wij tot in detail het ontwerp uitwerken voor het beste resultaat. Meer informatie over onze architect voor een nieuwbouwwoning of bestaand bedrijfspand? Vraag vrijblijvend inlichtingen aan via ons online contactformulier.

Architect bedrijfsruimte voor creativiteit en innovatie

Bij het ontwerpen van een bedrijfsruimte houdt onze architect rekening met allerlei facetten. Binnen elke sector gelden andere regels en toepassingen waar de architect op moet letten. Daarnaast spelen de grondkosten, het bouwrijp maken van een perceel en de duurzaamheid van de bedrijfsruimte een rol bij het design. Dit enerverende en creatieve proces leidt tot een ontwerp waarbij kwaliteit, comfort en esthetiek voorop staan. Onze architecten ontwerpen een bedrijfsruimte die niet alleen past bij de bedrijfsidentiteit van de onderneming, maar ook functioneel is. Zo verloopt het bedrijfsproces soepel en maak je optimaal gebruik van de aanwezige bedrijfsruimte.

Architect bedrijfsruimte creëert gezonde werkomgeving

Bij het ontwerpen van de bedrijfsruimte staat een gezonde en veilige werkomgeving voorop. Door gebruik te maken van onder meer comfortabele patronen en materialen, het toelaten van veel daglicht of het verzorgen van frisse lucht creëer je een gezonde bedrijfsruimte. Dit resulteert in meer werkgeluk, meer productiviteit en minder ziekteverzuim op de werkvloer. Vanaf 2021 dienen alle nieuwbouwprojecten bovendien te voldoen aan “Bijna Energie neutraal” (BENG). Dit betekent dat de architect bedrijfsruimte bij de ontwerpfase onderzoekt hoe het energieverbruik zo laag mogelijk kan blijven. Het gaat daarbij om verwarming en koeling verbruik, maar ook om de toepassing van ventilatie en warm water. Kraal architecten is op de hoogte van de nieuwste technieken en regelgeving, zodat de bedrijfsruimte volledig aan de normen voldoet.

Werkwijze van onze architect bedrijfsruimte

Ieder project voor een bedrijfsruimte start met een kennismaking en eindigt bij de oplevering. Bij ieder onderdeel van het proces werken wij nauw met je samen, waardoor de communicatie transparant en helder is. Allereerst maken we in de ontwerpfase een design voor de bedrijfsruimte die volledig aan je wensen, eisen en budget voldoet. Dit ontwerp werken wij tot in detail uit, met 3D visualisaties, plattegronden en een globale kostenindicatie. We begeleiden je bij het aanvragen van de vergunningen bij de gemeente en schakelen de beste aannemer in. Bij iedere stap in het proces zorgen we ervoor dat de werkzaamheden volgens afspraak worden uitgevoerd en de planning wordt bewaakt. Continu hechten wij waarde aan kwaliteit, zowel esthetisch als bouwkundig. Samen met jou zijn we tot slot aanwezig bij de oplevering van de bedrijfsruimte. Meer weten over onze werkwijze of de tarieven van de architect bedrijfsruimte? Neem dan gerust contact op met Kraal architecten via het online contactformulier.

Maak kennis met onze architecten

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Kraal architecten u kan bieden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, Kraal architecten is u graag van dienst.

Telefoon: 030–2239677 | E-mail: info@kraalarchitecten.nl

Thomas Kraal - architect & directeur

“MOOIE EN SLIMME OPLOSSINGEN VOOR HUIS EN INTERIEUR. IK KAN EIGENLIJK OVERAL BLIJ VAN WORDEN, ALS ER MAAR AANDACHT AAN BESTEED MAG WORDEN.” THOMAS KRAAL

Nieuwbouw architect

Voor elk nieuwbouw project van elk formaat

Verbouw architect - Kraal

Verbouw architect

Voor verbouw- en renovatieprojecten

architect bedrijfsruimte interieur

Interieurarchitect

Creëer ook binnen de juiste beleving