Architect Bedrijfsruimte

Architect bedrijfsruimte?

Kraal is dé architect voor uw bedrijfsruimte.

Bent opzoek naar dé architect voor de renovatie, aanbouw of nieuwbouw van uw bedrijfsruimte. Dan zit u bij Kraal architecten goed!

Architect Bedrijfsruimte Logo

Architect aanbouw bestaand bedrijfsruimte

Een prachtige aanbouw aan uw bestaande bedrijfsruimte? Het is vaak geen probleem. Bekijk ons “portfolio” om een impressie te krijgen van ons werk.

Renovatie van uw bestaande bedrijfsruimte is natuurlijk ook mogelijk. Wij luisteren graag naar uw wensen om de mogelijkheden te bekijken voor uw vernieuwde bedrijfsruimte.

Architect aanbouw bedrijfsruimte

Uw bedrijfsruimte bouwen als perfecte werklocatie? Een complete nieuwbouw is soms een veel betere oplossing dan het juiste pand vinden. Bekijk onze projecten om een impressie te krijgen van de mogelijkheden.

Architect Bedrijfsruimte
Architect Bedrijfsruimte Impressie

Uw aanbouw bespreken?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kraal architecten komt dan graag met u in contact! Neem vrijblijvend contact met Kraal architecten op, wij zijn u graag van dienst.

Telefoon: 030 – 2239 677  /  E-mail: info@kraalarchitecten.nl

Architect Bedrijfsruimte Bureau

Kraal architecten is er voor uw:
AanbouwBedrijfspandBedrijfsruimteVrijstaande woningModerne woning – NieuwbouwInterieurVillaWoonhuisBungalowLandelijke stijl

Kraal is uw architectenbureau in:
AmerongenAmersfoortBaarnBeesdBilthovenBlaricumBosch en DuinBussumde BiltDoornDriebergenHilversumHuis ter HeideHuizen –  Lage VuurscheLarenLeersumLoenen aan de VechtLoosdrechtNaarden –  SoestWoudenbergZeist