Architect bungalow

Architect bungalow

Ontwerp met een architect bungalow je droomhuis

Het ontwerpen van een bungalow is een van de mooiste uitdagingen die er is. Door een unieke bouwstijl weten onze architecten in Utrecht een woning neer te zetten die volledig past bij de persoonlijke leefstijl van de bewoner. De gebouwde bungalow vormt immers een belangrijk onderdeel van uw leven. Om ervoor te zorgen dat dit zo positief mogelijk uitpakt, schakel je een professionele architect voor de bungalow in. Kraal architecten beschikt over een brede ervaring op het gebied van het ontwerpen van bungalows en interieurs. Vraag vrijblijvend meer informatie aan over onze architect bungalow via het contactformulier op de website.

Tijdloos design voor een moderne bungalow door onze architect

Wanneer spreken we van een bungalow? Onze architect voor de bungalow creëert een woning die uit één laag bestaat, veelal voorzien van een plat dak. Dit maakt dat de woning een moderne uitstraling heeft. Doordat het huis compleet gelijkvloers is, zijn bungalows de ideale levensloopbestendige woningen. Dit type woning werd rond de jaren ’20 van de vorige eeuw geliefd in de Verenigde Staten. Na verloop van tijd is de trend overgewaaid naar Nederland. Veelal ontwerpen onze architecten de bungalows voor ruime, groene kavels, vlakbij natuurgebieden. Contact met de natuur staat bij de architect voor de bungalow dan ook vaak voorop. De bungalows beschikken veelal over grandioze ramen die tot aan de grond reiken, zodat je het buitenleven ook binnen ervaart.

Werkwijze van onze architect bungalow

Als architect van het nieuwbouwproject beginnen we aan de tekentafel. We zetten een gedetailleerd ontwerp voor de bungalow neer, waarbij we letten op alle facetten die voor jou van belang zijn. Uiteraard zorgen we ervoor dat de benodigde vergunningen bij de gemeente worden aangevraagd, zodat de bouw volgens plan kan beginnen. We zoeken samen met jou de beste aannemer voor de bouw van de bungalow voor de correcte uitvoering van de bouwplannen. Van het begin van het ontwerp tot en met de oplevering van het project zijn wij betrokken bij de bungalow. Bij ons staat een goede samenwerking met opdrachtgevers en aannemers centraal, waarbij we waarde hechten aan kwaliteit, comfort, esthetiek en duurzaamheid.

De kosten van een architect bungalow

De tarieven van een architect bungalow hangen af van meerdere elementen. Zo spelen de grootte van de bungalow, de toegepaste bouwtechnieken en de materiaalkeuze een belangrijke rol. Door te kiezen voor duurzame alternatieven, weten we vaak een scherpe prijs voor een hoge kwaliteit te leveren. Aan de hand van je persoonlijke voorkeuren stellen we een begroting van de te verwachte kosten vast. Benieuwd wat de kosten voor een architect voor een vrijstaande woning, bungalow of bedrijfspand zijn? Neem dan vrijblijvend contact met Kraal architecten op via ons online contactformulier.

Maak kennis met onze architecten

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Kraal architecten u kan bieden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, Kraal architecten is u graag van dienst.

Telefoon: 030–2239677 | E-mail: info@kraalarchitecten.nl

Thomas Kraal - architect & directeur

“MOOIE EN SLIMME OPLOSSINGEN VOOR HUIS EN INTERIEUR. IK KAN EIGENLIJK OVERAL BLIJ VAN WORDEN, ALS ER MAAR AANDACHT AAN BESTEED MAG WORDEN.” THOMAS KRAAL

Nieuwbouw architect

Voor elk nieuwbouw project van elk formaat

Verbouw architect - Kraal

Verbouw architect

Voor verbouw- en renovatieprojecten

Interieurarchitect - Kraal

Interieurarchitect

Creëer ook binnen de juiste beleving