Architect herbestemming

Architect herbestemming

Kraal architecten is uw architect herbestemming.

architect herbestemming
nieuwbouw architect

Nieuwbouw architect

Voor elk nieuwbouw project van elk formaat

verbouw en renovatie architect

Verbouw architect

Voor verbouw- en renovatieprojecten

architect interieur

Interieurarchitect

Creëer ook binnen de juiste beleving

Eigenlijk zijn wij van Kraal architecten er best trots op dat we ook een erkend architect herbestemming genoemd mogen worden. Dat betekent dat wij van een oud pand iets moois kunnen maken. We geven de panden een nieuwe bestemming en een onherkenbaar mooi uiterlijk. En dat zowel van de buitenkant als aan de binnenkant. Herbestemming is weer helemaal hip. We maken de oude panden weer modern en klaar voor de toekomst. We verlengen de levensduur en vergroten zo ook de waarde.

Samenwerken met een architect herbestemming essentieel binnen het proces dat herbestemming heet

Architect herbestemming is best een complex vak. Zeker als het de oudere panden en monumenten betreft gelden doorgaans strenge regels voor een volledige renovatie. Een uitdaging dus om juist hier voor het beste resultaat te zorgen. Doorgaans zijn we als geen ander in staat om als architect herbestemming van een ogenschijnlijk oud pand iets moois te maken. Naar gelang jouw plannen en eisen maken we een eerste ontwerp. Zie jij dat zitten, dan werken we het plan uit. Dat doen we samen. Zeker als het gaat om onze werkzaamheden als architect herbestemming vinden we samenwerken echt essentieel.

Herbestemming en de architect herbestemming horen er weer helemaal bij

Herbestemming is weer helemaal terug. Voorheen was Nederland vooral een land waar oude panden tegen de vlakte gingen en er vervolgens snel iets nieuws op gebouwd werd. Die tijd is geweest. Bovendien wordt vaker een beroep gedaan op ons als architect herbestemming vanwege de leegstand waarmee we in ons land te maken hebben. Meer dan voor elke andere klus geldt dat samenwerken en goed communiceren belangrijk is. Jouw wensen zijn leidend, vanuit onze ervaring weten we wat wel en niet mogelijk is. Kraal architecten is onbetwist ook jouw gedroomde partner als het gaat om herbestemming. Zoveel is zeker, dat hebben we inmiddels al lang en breed bewezen.

Maak kennis met onze architecten

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Kraal architecten u kan bieden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, Kraal architecten is u graag van dienst.

Telefoon: 030–2239677 | E-mail: info@kraalarchitecten.nl

Thomas Kraal - architect & directeur

“MOOIE EN SLIMME OPLOSSINGEN VOOR HUIS EN INTERIEUR. IK KAN EIGENLIJK OVERAL BLIJ VAN WORDEN, ALS ER MAAR AANDACHT AAN BESTEED MAG WORDEN.” THOMAS KRAAL