Architect landhuis

Architect landhuis nodig?

Kraal architecten is uw landhuis architect.

architect landhuis
nieuwbouw architect

Nieuwbouw architect

Voor elk nieuwbouw project van elk formaat

architect landhuis renovatie

Verbouw architect

Voor verbouw- en renovatieprojecten

architect landhuis interieur

Interieurarchitect

Creëer ook binnen de juiste beleving

Je hebt huizen en je hebt landhuizen. En daar zit nogal wat verschil in. Nog meer dan bij elke andere woning moet alles kloppen. En dan dus niet alleen het huis zelf maar ook de omgeving met de tuin en met de brede oprit. Voor ons van Kraal architecten is een landhuis ontwerpen en het bouwproces van A tot Z begeleiden telkens weer een uitdaging.

Uw landhuis architect een kwestie van goed samenwerken

Als je in de gelegenheid bent, dan raden we je zonder enige twijfel aan om een landhuis te laten bouwen. Ook op dit specifieke gebied kunnen we van Kraal Architecten je gedurende het gehele proces op perfecte manier ondersteunen. Meer nog dan welk ander project is het voor de architect van een landhuis zaak om samen te werken. Alleen zo ontstaan de mooiste projecten en in dit geval de mooiste landhuizen.

Onze landhuis architecten maken graag uitgebreide kennis met onze klanten

Zeker als je van plan bent een landhuis te laten bouwen is het maken van afspraken belangrijk. Daarom maken wij van Kraal architecten graag uitgebreid kennis met de klant. We willen graag weten hoe de klant is en of het iemand is die voor behoudend gaat of voor meer extreem kiest. Alleen op die manier kunnen we de klant verrassen en kunnen wij als architect van het landhuis een uniek ontwerp realiseren. In alles werken we samen en is de communicatie transparant. En dat is nodig ook, als het om iets moois als het laten bouwen van een landhuis.

Laat u een landhuis bouwen? Ook de tuin en het interieur verdienen speciale aandacht

Een landhuis laten bouwen is niet zomaar iets. Alles moet kloppen en dan niet alleen als het gaat om het huis. De inrit en zeker de tuin verdienen ook specifieke aandacht. Het gehele plaatje moet kloppen. Bovendien willen we samen zorgen voor een duurzaam huis. Wij als architect van het landhuis zien het ontwerpen van het landhuis en het gehele plaatje telkens weer als een uitdaging.

Landhuis laten bouwen met een exclusieve uitstraling en een zekere grandeur met de hulp van onze landhuis architect 

Natuurlijk wil je een landhuis met een meer exclusieve uitstraling en gebouwd met de beste en meest duurzame bouwmaterialen. De tuin rond het landhuis moet er ook prachtig uitzien en wat dacht je van de brede oprit? Zeker bij een landhuis laten bouwen is het belangrijk dat goed helder is wat de wensen en eisen zijn en dat voor zowel het landhuis en het interieur van het huis. Samen zullen we proberen jouw landhuis grandeur te geven en zal er aandacht zijn voor een goed doordachte landschapsarchitectuur. Want meer nog dan bij elk ander huis, moet bij het bouwen van een landhuis simpelweg alles kloppen.

Landhuis laten bouwen? De problemen worden in de kiem gesmoord door de architect van het landhuis 

Als betrokken architect van het landhuis staan we je bij. Je ziet ons zeer regelmatig op de bouw waar we nadrukkelijk de kwaliteit van het bouwwerk monitoren. We herkennen bepaalde signalen snel en kunnen problemen die ontstaan vaak al in de kiem smoren. Behalve dat je tevreden moet zijn als jouw landhuis opgeleverd wordt, doen we er alles aan om ook het proces en de samenwerking prettig te laten verlopen. Ook daar moet je een goed gevoel bij hebben.

Breder inzetbaar als full service architect

Behalve als architect landhuis en voor de begeleiding van een landhuis laten bouwen zijn we als full-service architect breder inzetbaar. Ook voor nieuwbouwwoningen en de volledige renovatie van huizen ben je bij ons steeds aan het juiste adres. We bieden advies en begeleiding gedurende heel het proces en werken nadrukkelijk samen. En dat op alle gebieden. Daarbij hechten we nadrukkelijk aan het ontwerpen van een duurzaam landhuis of duurzame renovatie, want duurzaamheid is voor ons echt belangrijk. En dat niet alleen maar op papier.

Maak kennis met onze landhuis architecten

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Kraal architecten u kan bieden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, Kraal architecten is u graag van dienst.

Telefoon: 030–2239677 | E-mail: info@kraalarchitecten.nl

Thomas Kraal - architect & directeur

“MOOIE EN SLIMME OPLOSSINGEN VOOR HUIS EN INTERIEUR. IK KAN EIGENLIJK OVERAL BLIJ VAN WORDEN, ALS ER MAAR AANDACHT AAN BESTEED MAG WORDEN.” THOMAS KRAAL