Architect moderne woning

Architect moderne woning

Kraal architecten: dé architect voor een moderne woning

architect moderne woning ontwerp

Wil je je droomhuis met moderne stijl realiseren? Kraal architecten is gespecialiseerd in het ontwerpen van moderne woningen en villa’s. Vanuit ons kantoor in het centraal gelegen Utrecht ontwerpen en realiseren onze architecten moderne woningen op iedere locatie. Ook voor een architect bungalow of renovatie van een herenhuis staan wij je graag terzijde. Neem vrijblijvend contact op met onze architecten in Utrecht via het online contactformulier voor meer informatie.

Wat houdt een moderne woning precies in?

Een architect moderne woning kiest bij het ontwerp voor een gedurfde en eigenzinnige vorm die past bij de hedendaagse architectuur. Veelal kenmerkt een moderne villa zich door een minimalistische uitstraling, spectaculaire statements en een combinatie van uiteenlopende stijlen. Iedere moderne woning van onze architect is uniek, waardoor je je persoonlijkheid kan laten zien in de villa. Kies bijvoorbeeld voor opvallende gevels, of gebruik materialen als koper, beton en zink voor een strak design. Een combinatie van verschillende materialen benadrukt de openheid van de moderne villa. Onze architect moderne woning voelt haarscherp aan welke materialen het juiste gevoel versterken in het ontwerp.

Werkwijze architect moderne woning

Als bureau voor architectuur en interieur zijn wij vanaf het prille begin tot en met de oplevering van de moderne villa betrokken bij het bouwproject. Onze architect moderne woning gaat met je om de tafel zitten om je wensen en eisen te bespreken rondom het te bouwen huis. Aan de hand van deze gesprekken stellen we een ontwerp voor de woning op. We helpen je bij het aanvragen van de juiste vergunningen bij de gemeente en selecteren de beste aannemer voor het project. Natuurlijk is het ook mogelijk dat je zelf een aannemer kiest om de bouw van de moderne woning uit te voeren. Bij de samenwerking hechten wij grote waarde aan het leveren van kwaliteit, esthetiek, comfort en duurzaamheid. Als Kraal architecten luisteren wij goed naar de wensen van de klant en voeren wij tot in de puntjes de gewenste details uit.

Kosten van een architect moderne woning

Het ontwerpen van een moderne woning door een architect is maatwerk. Iedere woning is uniek, waardoor de kosten sterk afhankelijk zijn van de persoonlijke voorkeuren van de opdrachtgever. De grootte van de woning, het soort ontwerp en de materialen die worden toegepast spelen een aanzienlijke rol bij de tarieven. Vanwege onze jarenlange ervaring bij het ontwerpen van moderne woningen, doen onze architecten voor moderne woningen een realistische schatting van de te verwachten kosten rondom het project. Benieuwd naar de prijzen voor een architect moderne woning om jouw droomhuis te creëren? Vraag dan gerust meer inlichtingen aan via het contactformulier van Kraal architecten op de website.

Maak kennis met onze architecten

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Kraal architecten u kan bieden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, Kraal architecten is u graag van dienst.

Telefoon: 030–2239677 | E-mail: info@kraalarchitecten.nl

Thomas Kraal - architect & directeur

“MOOIE EN SLIMME OPLOSSINGEN VOOR HUIS EN INTERIEUR. IK KAN EIGENLIJK OVERAL BLIJ VAN WORDEN, ALS ER MAAR AANDACHT AAN BESTEED MAG WORDEN.” THOMAS KRAAL

architect nieuwbouw moderne woning

Nieuwbouw architect

Voor elk nieuwbouw project van elk formaat

Verbouw architect - Kraal

Verbouw architect

Voor verbouw- en renovatieprojecten

interieur architect moderne woning

Interieurarchitect

Creëer ook binnen de juiste beleving