Architect monument

Architect monument

Kraal architecten is uw architect voor een monument.

architect monument

Je hebt projecten en heel bijzonder projecten. Een bijzonder project is het altijd als we ingezet worden als architect monument, bijvoorbeeld voor volledige renovatie. Binnen een monument is het voorzichtig opereren en gelden tal van eisen en beperkingen.

Architect monument? Binnen de gestelde kaders moderniseren

Het is een eer als wij van Kraal architecten gevraagd worden als architect monument op het moment dat een monument nodig toe is aan een grondige renovatie. Met al onze expertise en ervaring slagen we erin om binnen de gestelde kaders een monument te moderniseren en uit te rusten met moderne apparatuur. Heb jij plannen met een monument. Doe dan een beroep op ons van Kraal architecten, in dit geval in de hoedanigheid van architect monument.

Het monument moet zoveel mogelijk in oorspronkelijke staat blijven

Zeker als het gaat om monumenten heb je nooit de vrije hand. Gelukkig maar, want een monument moet zoveel mogelijk in de oorspronkelijke staat blijven. Wel kunnen aanpassingen plaatsvinden die een monument extra levensduur bieden. Moderne apparatuur maakt een monument geschikt om er op moderne wijze te ondernemen of te leven. Wij als architect monument weten precies wat de kaders zijn waarbinnen we ons mogen bewegen en wat wel en niet mogelijk is.

Een architect monument ook voor de bewaking van de kwaliteit, de planning en het budget

Uiteraard zijn jouw eisen en wensen leidend. Door onze ervaring en kennis van zaken weten wij vaak meteen wat wel kan en wat omwille van de regelgeving geen optie is. Zeker als het gaat om monumenten moet uiterst zorgvuldig te werk worden gegaan. Voorzichtigheid is geboden en de regels mogen geen moment overtreden worden. Dit vraagt vakwerk en kennis van zaken. Als het om monumenten en de renovatie ervan gaat, kun jij je geen betere partner wensen die wij, wij van Kraal architecten. We zijn een zeer betrokken partij en onze inzet beperkt zich niet tot het maken van een ontwerp. We bewaken eveneens de kwaliteit, de planning en het beschikbare budget.

Maak kennis met onze architecten

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Kraal architecten u kan bieden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, Kraal architecten is u graag van dienst.

Telefoon: 030–2239677 | E-mail: info@kraalarchitecten.nl

Thomas Kraal - architect & directeur

“MOOIE EN SLIMME OPLOSSINGEN VOOR HUIS EN INTERIEUR. IK KAN EIGENLIJK OVERAL BLIJ VAN WORDEN, ALS ER MAAR AANDACHT AAN BESTEED MAG WORDEN.” THOMAS KRAAL

Nieuwbouw architect

Voor elk nieuwbouw project van elk formaat

Verbouw architect monument

Voor verbouw- en renovatieprojecten

Interieur architect Kraal architecten

Interieurarchitect monument

Creëer ook binnen de juiste beleving