Architect Nieuwbouw

De architect voor uw woning in Nieuwbouw

Van aanbouw tot prachtig vrijstaand landhuis. Kraal architecten is dé architect.

Architect Nieuwbouw logo

Bekijk direct ons portfolio

Een compleet nieuwe woning laten bouwen?

Bij Kraal architecten tekenen wij met veel precisie uw nieuwe woning. Een optimale samenwerking tussen opdrachtgever en architectenbureau is voor ons van belang. U ziet dit waarschijnlijk wel terug in de particuliere projecten op onze website.

Over ons architectenbureau

Wie zijn wij?

Kraal architecten is door de jaren heen uitgegroeid tot een volwaardig architectenbureau met meerdere architecten. Daarnaast hebben wij bouwkundig ingenieurs, interieurontwerpers en technisch ontwerpers. Dankzij een veelzijdig en sterk team kan Kraal architecten elke opdracht aan. Weten wie er bij ons werken? Bekijk ons team.

Waarom kraal architecten?

Om de eenheid tussen exterieur en interieur te optimaliseren kunnen we u adviseren bij het kiezen van meubels, keukens en/of badkamers en helpen we u bij het volledige interieur tot en met de laatste details. Onze creatieve interieurontwerper kan u zeker verrassen. Kraal architecten houdt daarbij van duidelijke afspraken qua tijd en geld zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Wat is er zo uniek aan ons?

Van ontwerp tot vergunningaanvraag en van bouwbegeleiding tot en met de oplevering. Wij laten niets aan het toeval over. Door verantwoordelijk te zijn voor het geheel, kunnen we ervoor zorgen dat zelfs de kleinste details kloppen. Daar gaat het ons om.

Waar staan wij voor?

Kraal architecten gaat voor duurzame relaties met haar opdrachtgevers. Veel van ons werk komt via aanbeveling, we zien onze opdrachtgevers graag als onze ambassadeurs. Zodat we er nog eens op bezoek kunnen komen. Logisch dat we zorgen dat u tevreden bent.

Omdat er zoveel partijen samenwerken in de bouw, loop je weleens tegen onverwachte zaken aan. Ook dan staan we op scherp. Om te anticiperen en de beste oplossing te vinden voor onze opdrachtgever.

Werkwijze

Om het overzichtelijk te houden werken we in een beperkt aantal fases met elk een duidelijk eindproduct.

  • Fase 1 – Ontwerp
  • Fase 2 – Uitwerking tot vergunningsstukken
  • Fase 3 – Uitwerking tot aanbestedingsstukken
  • Fase 4 – Aanbesteding
  • Fase 5 – Bouwbegeleiding

Aan het einde van de vijfde fase is de bouw gereed en zijn de opleverpunten afgewerkt

 

Architect Nieuwbouw

De architect voor uw woning in Nieuwbouw!

Van aanbouw tot prachtig vrijstaand landhuis. Kraal architecten is dé architect in en om Nieuwbouw.

U zoekt een architect voor uw project in Nieuwbouw? Dan zit u bij kraal architecten goed!

Kraal architecten is de architect voor uw project in Nieuwbouw. Voor elk project kan kraal architecten u een schitterend voorstel doen. Of u nu een architect nodig heeft voor de uitbreiding van uw woning of dat u een architect nodig heeft voor de complete nieuwbouw. Kraal architecten is uw architect in Nieuwbouw.

Kraal architecten heeft meerdere projecten succesvol opgeleverd in de omgeving Nieuwbouw.

Blader gerust door ons particuliere portfolio, zakelijke portfolio of plan een gratis en geheel vrijblijvende afspraak met ons in om uw wensen te bespreken.

Stuur een e-mail naar: info@kraalarchitecten.nl of bel: 030-2239677.

Architect Naarden interieur

“Het begint vaak met een idee…”

 

Kraal architecten is er voor uw:
AanbouwBedrijfspandBedrijfsruimteVrijstaande woningModerne woning – NieuwbouwInterieurVillaWoonhuisBungalowLandelijke stijl

Kraal is uw architectenbureau in:
AmerongenAmersfoortBaarnBeesdBilthovenBlaricumBosch en DuinBussumde BiltDoornDriebergenHilversumHuis ter HeideHuizen –  Lage VuurscheLarenLeersumLoenen aan de VechtLoosdrechtNaarden –  SoestWoudenbergZeist