Architect nieuwbouw

Architect nieuwbouw

Kraal architecten is uw architect voor architect nieuwbouw.

Renovatie architect kraal
nieuwbouw architect Kraal

Nieuwbouw architect

Voor elk nieuwbouw project van elk formaat

Verbouw architect Kraal

Verbouw architect

Voor verbouw- en renovatieprojecten

Interieurarchitect Kraal

Interieurarchitect

Creëer ook binnen de juiste beleving

Wat komt er wat op je af als je besluit om een nieuwe woning te laten bouwen? Want vergeet niet dat ondanks het feit dat alles in het teken staat van je nieuwe droomhuis, ook het gewone leventje door blijft gaan. Met ons van Kraal Architecten heb je een partner die meer doet dan het leveren van een ontwerp. Of het nou gaat om de aanbesteding en het aanvragen van vergunningen; we kunnen je op alle mogelijke onderdelen ontzorgen. We zijn betrokken en trekken samen met jou op. Samen maken wij jouw droomhuis.

Onze nieuwbouw architecten staan je bij gedurende heel het proces

Hoewel we wel eens omschreven worden als een architectenbureau dat gespecialiseerd is in verbouwen en renoveren van authentieke panden, is niets minder waar. Want wij van Kraal Architecten zijn ook in te schakelen als architect nieuwbouw, jouw architect voor nieuwbouw van een woning dus. De nieuwbouw architect staat je gedurende heel het proces bij. Dus van de eerste verkennende gesprekken tot aan de oplevering van je nieuwe woning. Bovendien zijn wij van Kraal Architecten het bewijs dat de architect kosten voor nieuwbouw niet altijd hoog hoeven te zijn.

Je wordt op alle fronten ontzorgd met een architect nieuwbouw

Je weet dat als je kiest voor nieuwbouw er heel erg veel op je af komt. Want behalve het smeden van plannen, het voorbereiden van de bouw van je huis en het voorbereiden op de verhuizing, gaan ook de reguliere dingen gewoon door. Wat is dan prettiger dan een partner in te schakelen die je ontzorgt en waarvan je op aan kunt? Niets toch? Met ons van Kraal Architecten heb je de architect voor nieuwbouw gevonden.

Slimme indelingen en duurzame materialen met de hulp van een nieuwbouw architect

Binnen de nieuwbouw van een woning kun je heel erg veel verschillende kanten op. Je kunt kiezen voor klassieke of voor moderne nieuwbouw. Wij beheersen alle facetten van het vak en zijn ook voor nieuwbouw van een bedrijfspand een meer dan geschikte partner. Er zijn meer dan genoeg redenen om juist voor ons te kiezen als architect voor nieuwbouw. Dat doe je namelijk zeker als je ook van de meer gedetailleerde oplossingen houdt en je graag laat verrassen op slimme indelingen, fijne ruimten, voor comfort en voor het werken met duurzame materialen. Bij alles wat wij doen, is er ook voor de belangen voor mens en milieu. Voorts zijn wij nog een architect nieuwbouw dat een relatie op wil bouwen met de klant. Daarom ook is het kennismakingsgesprek zo belangrijk. Zowel voor jou als voor ons. Al tijdens dat gesprek gaan al onze radertjes draaien en schatten we in of we elkaar kunnen helpen. En dat is doorgaans het geval.

Bij een architect nieuwbouw gelden jouw eisen gelden als uitgangspunt

Uiteraard werken we als architect nieuwbouw met jouw eisen als uitgangspunt. Daarbij voegen wij onze expertise en ervaring. Deze combinatie levert steeds de mooiste en telkens weer unieke woningen op. Daarnaast kunnen wij als geen ander de logische looproutes bepalen en zorgen voor de fijnste zichtlijnen. Ook een prettige lichtinval is gegarandeerd bij onze specialisten. We worden zeker ook geroemd om ons oog voor de details. Ons ontgaat niets. En juist de details zorgen steeds weer voor een unieke handtekening, een eigen signatuur. En dat is dus precies waar de meeste mensen naar op zoek zijn; een unieke woning. Wij kunnen het samen met jou realiseren.

Onze architect nieuwbouw professionals nemen de voortrekkersrol op

Behalve als architect voor nieuwbouw schakel je onze veelzijdige specialisten ook in als het gaat om het verbouwen en renoveren van mooie en authentieke panden. Kenmerkend bij alle werkzaamheden is de betrokkenheid van ons, van Kraal Architecten dus. Vanaf het eerste gesprek tot de oplevering, steeds trekken we samen op en nemen we samen het voortouw. En vergeet niet dat we ook op het gebied van het interieur gelden als absolute specialist. Dat maakt dat je bij ons terecht kunt voor het ontwerp, de aanbesteding, de uitvoering en de oplevering van het huis. Ook bemoeien we ons nadrukkelijk met het plaatsen van meubilair en helpen we je bij de keuzen voor wand, vloer en raamdecoratie van jouw nieuwe huis. Je wilt in het geval van nieuwbouw een uniek huis. Het gehele plaatje moet kloppend zijn. En laten we nou net ook van dat totaalplaatje zijn, gezien we ook optreden als interieur architectenbureau.

De nieuwbouw architecten van kraal architecten houden rekening met de omgeving

Het is goed te weten dat wij hechten aan het gebruik van duurzame materialen. Het zijn woorden die wij als architect voor nieuwbouw ook daadwerkelijk in de praktijk brengen. Bij ons blijft het niet bij woorden wat betreft dit thema. Steeds hebben we oog voor mens en milieu. Bij simpelweg alles wat we doen. Bij het ontwerpen van de voor jou gedroomde woning houden we ook steeds rekening met de omgeving, een omgeving waar we het grootst mogelijke respect voor hebben. Ook het type huis dat je wenst maakt voor architect nieuwbouw niets uit. Het kan dus prima gaan om een nieuwbouw villa, een verdieping, een vrijstaande woning of een woning in de jaren dertig stijl; wij van Kraal Architecten weten er wel raad mee. Dat weten we zeker ook met het gehele proces dat het bouwen van een nieuwe woning heet. Want daar komt nogal wat bij kijken. Onze bemoeienis gaat veel verder dan alleen het ontwerpen. Zo vragen wij de benodigde vergunningen voor je aan en regelen we de aanbestedingen. Je vindt in ons een veelzijdig partner, die van alle markten thuis is en steeds samen zoekt naar de voor jou perfecte oplossing. En door onze ruime ervaring en de opgedane kennis van zaken weten we dat die oplossing steeds binnen handbereik is. Dat het inschakelen van een architect nieuwbouw meer is dan het inschakelen van een maker van een ontwerp, is iets wat we elke dag opnieuw bewijzen. En dat met heel erg veel plezier.

Maak kennis met onze architecten

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Kraal architecten u kan bieden in Baambrugge? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, Kraal architecten is u graag van dienst.

Telefoon: 030–2239677 | E-mail: info@kraalarchitecten.nl

“MOOIE EN SLIMME OPLOSSINGEN VOOR HUIS EN INTERIEUR. IK KAN EIGENLIJK OVERAL BLIJ VAN WORDEN, ALS ER MAAR AANDACHT AAN BESTEED MAG WORDEN.” THOMAS KRAAL