Architect Nieuwbouw

Architect Nieuwbouw

De architect voor uw nieuwbouw project!

Van een modern vrijstaande villa tot een compleet nieuw interieur voor uw kantoor. Kraal architecten is uw architect.

Bij Kraal architecten tekenen wij uw nieuwe woning als een optimaal maatpak, helemaal afgestemd op uw wensen. Een optimale samenwerking tussen opdrachtgever en architectenbureau is voor ons van belang. Bekijk onze projecten voor een impressie van ons werk.

Architect Nieuwbouw logo

Over ons architectenbureau

Wie zijn wij?

Kraal architecten is een volwaardig architectenbureau met meerdere architecten. Daarnaast hebben wij bouwkundig ingenieurs en interieurontwerpers in ons team. Dankzij een veelzijdig en sterk team kan Kraal architecten elke opdracht aan. Weten wie er bij ons werken? Bekijk ons team.

Waarom kraal architecten?

Om de eenheid tussen exterieur en interieur te optimaliseren kunnen we u adviseren bij het kiezen van meubels, keukens en/of badkamers en helpen we u bij het volledige interieur tot en met de laatste details. Onze creatieve interieurontwerpers kunnen u zeker verrassen. Kraal architecten houdt daarbij van duidelijke afspraken qua tijd en geld zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Wat is er zo uniek aan ons?

Van ontwerp tot vergunningaanvraag en van bouwbegeleiding tot en met de oplevering. Wij laten niets aan het toeval over. Door verantwoordelijk te zijn voor het geheel, kunnen we ervoor zorgen dat zelfs de kleinste details kloppen. Daar gaat het ons om.

Waar staan wij voor?

Kraal architecten gaat voor duurzame relaties met haar opdrachtgevers. Veel van ons werk komt via aanbeveling, we zien onze opdrachtgevers graag als onze ambassadeurs. Zodat we er nog eens op bezoek kunnen komen. Logisch dat we zorgen dat u tevreden bent.

Omdat er zoveel partijen samenwerken in de bouw, loop je weleens tegen onverwachte zaken aan. Ook dan staan we op scherp. Om te anticiperen en de beste oplossing te vinden voor onze opdrachtgever.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen, neem een kijkje op onze website of neem contact met ons op!

Kraal architecten is er voor uw:
AanbouwBedrijfspandBedrijfsruimteVrijstaande woningModerne woning – NieuwbouwInterieurVillaWoonhuisBungalowLandelijke stijl

Kraal is uw architectenbureau in:
AmerongenAmersfoortBaarnBeesdBilthovenBlaricumBosch en DuinBussumde BiltDoornDriebergenHilversumHuis ter HeideHuizen –  Lage VuurscheLarenLeersumLoenen aan de VechtLoosdrechtNaarden –  SoestWoudenbergZeist