Architect renovatie

Architect renovatie nodig?

Kraal architecten is uw architect renovatie.

verbouw en renovatie architect Amerongen

Steeds meer mensen geven de voorkeur aan een renovatie architect. Het is koren op de molen van ons, van Kraal architecten. Als geen ander zijn we in staat om het gehele proces van kennismaking tot oplevering perfect te begeleiden. Daarbij is klantcontact en samenwerken erg belangrijk. Net als een goed doordacht en uitvoerig besproken plan overigens.

Als je iets nieuws wilt wat betreft wonen dan hoef je niet altijd een nieuwe woning te laten bouwen. Je kunt ook prima een beroep doen op ons, van Kraal architecten. Wij staan niet voor niets bekend als de architect voor renovatie en zijn als geen ander in staat om als architect de renovatie van jouw woning voor onze rekening te nemen. Kiezen voor ons betekent kiezen voor duurzame renovatie.

Wij als renovatie architect leren onze opdrachtgevers graag (veel) beter kennen

Het is heel simpel; wij staan garant voor projecten waar over nagedacht is. Dat is dan ook een van de eerste vragen die we tijdens het kennismakingsgesprek stellen: wat willen we samen maken? De kennismaking is voor ons overigens bijzonder belangrijk. We leren onze opdrachtgevers graag goed kennen. We willen weten of de klant eerder behoudend ingesteld is of liever voor de extreme renovatie gaat. Alleen als we onze klanten goed kennen, kunnen we ze op de beste manier verrassen met een uniek ontwerp. Wij als architect voor renovatie hechten toch al aan een goede en transparante communicatie. Alleen dan ook kunnen de beste projecten ontstaan. Als architect gespecialiseerd in renovatie weten we wat er bij een renovatie komt kijken.

Wij als renovatie architect zien het belang van een goede voorbereiding.

Het is niet niks, een renovatie van de woning. Daar komt heel erg veel bij kijken. Gaat het om een volledige renovatie van de woning, dan kun je daar beslist een jaar voor uittrekken. Gaat het om een deelrenovatie en een kleinere verbouwing dan is de overlast die je als klant ervaart vaak beperkt. Vaak kun je dan ook gewoon in de woning blijven wonen. Bij een grote renovatie is dat niet het geval. Dan moet je tijdelijk elders onderdak zien te vinden. In het begin is dat nog leuk en bijzonder, gaandeweg kom je er achter dat je best veel inlevert. Het is precies de reden dat een goede voorbereiding zo belangrijk is voor ons als architect gespecialiseerd in renovatie.

Bij onze duurzame renovatie architecten wordt gewerkt vanuit een goed doordacht en goed doorgesproken plan

Wij als architect voor renovatie staan voor een goed doordacht en doorgesproken plan. Voorbereiding is enorm belangrijk en dat geldt ook voor het maken van een kloppende planning. Juist die planning is essentieel voor jou als klant. Zeker als je tijdelijk elders onderdak moet zien te vinden. Een goede communicatie is iets waar wij als architect voor renovatie dan ook voor staan. Regelmatige afstemming is belangrijk waardoor we in staat zijn snel bepaalde zaken te signaleren en op te lossen. Want als architect voor renovatie werken we zeer oplossingsgericht.

Tevredenheid over het proces en de samenwerking met de renovatie architect. 

Wij van Kraal architecten willen dat de klant niet alleen blij is met het eindresultaat, maar ook met de manier waarop dit tot stand is gekomen, met het proces en de samenwerking. Als het om renovatie gaat dan werken we altijd volgens een vast stramien. Het proces start dus met een kennismakingsgesprek en eindigt met de oplevering, Binnen het gehele proces werken we voortdurend samen en bieden we jou het beste advies en de juiste begeleiding bij de keuzes die gemaakt moeten worden. We nemen samen met jou het voortouw en stemmen de werkzaamheden met de andere betrokken partijen af.

Bouwbegeleiding en renovatie architectuur

Het project gaat na het kennismakingsgesprek verder als het ontwerp gemaakt wordt en dit ingemeten en uitgetekend wordt. Vervolgens start de uitvoering van het ontwerp en houden we ons bezig met de bouwbegeleiding van de architectuur. Tenslotte houden we ons bezig met de bouwbegeleiding van het interieur. We doen er alles aan om van de oplevering een moment met alleen maar lachende gezichten te maken. En dat lukt ons telkens weer.

De renovatie architect is betrokken gedurende heel het proces

Wij van Kraal architecten zijn een zeer betrokken partner tijdens het gehele proces. Zo houden we nadrukkelijk in de gaten of de planning gehandhaafd wordt en eveneens of de werkzaamheden wel volgens afspraak uitgevoerd worden. Wat we vooral doen is het bewaken van het esthetische beeld en ook de bouwkundige kwaliteit. De bouwbegeleiding nemen we gedurende heel het proces voor onze rekening. Je treft ons gemiddeld genomen eens per week op de bouw en zitten eveneens de bouwvergaderingen voor. We maken daar bovendien verslag van. Ook bespreken we eventueel meer- en minderwerk met de dienstdoende aannemer.

De prijs die we als renovatie architect rekenen is uitstekend!

Als full service architectenbureau merken we dat er steeds vaker gekozen wordt voor het aanpassen van bestaand vastgoed Met slimme ingrepen zijn we als geen ander in staat om nieuw met bestaand te combineren. Behalve de architect voor renovatie zijn wij van Kraal architecten breder inzetbaar. Want ook voor nieuwbouw en interieur mogen we ons beslist specialist noemen. Kijk maar eens naar ons portfolio dat ondertussen toch best indrukwekkend genoemd mag worden. We hebben alle expertise in huis als het gaat om duurzaamheid en zijn beschikbaar voor zowel de particulier als de zakelijke markt. Tenslotte; kies je voor de architect voor renovatie dan zal de prijs je verrassen. Of laten we het anders zeggen; we bieden steeds een meer dan uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding.

Maak kennis met onze renovatie architecten

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Kraal architecten u kan bieden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, Kraal architecten is u graag van dienst.

Telefoon: 030–2239677 | E-mail: info@kraalarchitecten.nl

Thomas Kraal - architect & directeur

“MOOIE EN SLIMME OPLOSSINGEN VOOR HUIS EN INTERIEUR. IK KAN EIGENLIJK OVERAL BLIJ VAN WORDEN, ALS ER MAAR AANDACHT AAN BESTEED MAG WORDEN.” THOMAS KRAAL

Nieuwbouw architect - Kraal architecten

Architect renovatie en nieuwbouw

Ook voor elk nieuwbouw project van elk formaat

Verbouw architect - Kraal architecten

Renovatie architect voor verbouwing

Voor verbouw- en renovatieprojecten

Interieurarchitect - Kraal architecten 00

Interieur architect voor renovatie

Creëer ook binnen de juiste beleving

Veelgestelde vragen renovatie architect

Hoe zorg je voor een duurzame renovatie?

Voor een duurzame renovatie is het belangrijk om goed doordachte en weloverwogen keuzes te maken. Een goede voorbereiding is hierbij essentieel. We kijken naar de staat en de mogelijkheden van de woning, luisteren naar de wensen van de opdrachtgevers en kiezen de beste en duurzaamste materialen. Dit is maatwerk, want ieder pand en iedere opdrachtgever is uniek. Zo zorgen we dat de woning voldoet aan al jouw wensen en na de renovatie weer vele jaren mee kan.

Waarom kies je voor een renovatie architect?

Een renovatie is een intensief proces, waarbij allerlei belangrijke keuzes moeten worden gemaakt. Een renovatie architect bestudeert de mogelijkheden en onmogelijkheden van de woning en houdt rekening met jouw specifieke woonwensen. Zo weet je zeker dat overal aan gedacht is en dat je het optimale uit jouw woning haalt. Bovendien zorgt de renovatie architect voor een goede planning en bewaakt de renovatie architect de voortgang en kwaliteit tijdens de verbouwing.

Hoe werkt een renovatie architect?

Als het om renovatie gaat, start het proces met een kennismakingsgesprek. We onderzoeken de staat van het te renoveren pand en luisteren naar jouw wensen. Op basis van jouw wensen en de mogelijkheden van het pand maken we een plan voor de renovatie. Als je tevreden bent met het ontwerp voor de architectuur en het interieur, werken we het ontwerp uit tot gedetailleerde technische tekeningen. Op basis van deze tekeningen kan een aannemer een offerte uitbrengen. Tijdens de renovatie werkt de aannemer op basis van onze tekeningen. We zijn tijdens het hele proces nauw betrokken en zijn gemiddeld eens per week op de bouw aanwezig. Zo bewaken we de voortgang en de kwaliteit. We werken samen met jou en met de aannemer en bieden advies en begeleiding bij de keuzes die gemaakt moeten worden.