Architect verbouwing

Architect verbouwing

Kraal architecten is uw architect voor verbouwing.

Verbouw architect - Kraal

Ben je toe aan iets nieuws? Is je woning simpelweg aan een verbouwing toe? Of wil je nu eindelijk eens extra ruimtes creëren? Met ons van Kraal architecten tref je het, want we zijn de architect verbouwing en maken van elk project iets bijzonders. Iets unieks. We weten ons telkens weer te onderscheiden, dit op basis van onze ervaring en kennis van zaken. Een ding is zeker. Je hoeft geen nieuw huis te bouwen om in een nieuw huis te wonen. Want zo voelt het wel bij de oplevering van het verbouwde huis. Als je althans met ons in zee gaat. We zijn een full service architectenbureau en daarbij gelden we als dé verbouwingen architect. Doe er je voordeel mee.

Een goede verbouwing architect verbouwing is simpelweg onmisbaar

Een goede architect verbouwing is onmisbaar als je plannen hebt je huis te gaan verbouwen. Wij van Kraal architectuur zijn bij huis verbouwen de perfecte architect en hebben als verbouwingen architect onze sporen al verdiend. Maak hier nader kennis met onze werkwijze als het gaat om een verbouwing. Lees hier alles over het werk van de architect verbouwing bij uitstek en wellicht snel ook jouw gedroomde partner bij het verbouwen van jouw huis.

Eerst een gesprek met een architect gespecialiseerd in verbouwing

Onze werkzaamheden starten steeds met een kennismakingsgesprek. In dat open gesprek bespreken we alles wat relevant is bij een verbouwing. De huidige woonsituatie wordt onder de loep genomen, de eisen aan de nieuwe situatie passeren de revue, net als het beschikbare budget. Op dat moment beginnen al onze radertjes al te draaien en beoordelen we of wij de geschikte architect verbouwing voor jou kunnen zijn. Is dat het geval dan maken we snel een scherpe offerte voor je. Geheel vrijblijvend uiteraard. Het verplicht je nog steeds tot niets.

Een architect verbouwing helpt met een budget dat past bij uw huis verbouwen

Kun jij je vinden in de offerte, dan maken we een start bij het inmeten en het uittekenen van de bestaande situatie. Vervolgens wordt er een ontwerp gemaakt dat gebaseerd is op de eisen die je tijdens het gesprek aangegeven hebt. Het ontwerp zal bovendien passen bij het beschikbare budget. Dit ontwerp zal je gepresenteerd worden met plattegronden, 3D en andere visualisaties. Daarbij presenteren we een kostenindicatie. Daarna krijg je de tijd om het plan te bestuderen en te laten bezinken. Mocht je aanpassingen wensen, dan kunnen die doorgevoerd worden. Ondertussen doen we al een principeverzoek voor vergunningen bij de gemeente. Uiteindelijk ligt er een kant en klaar ontwerp, met een kostenindicatie. Dit proces duurt al met al vaak tussen de zes en de acht weken.

Plattegronden, gevelaanzichten en doorsneden

Daarna is het zaak om het ontwerp uit te werken. Tot in de details. Want juist in de details kunnen we steeds het verschil maken. De gebruikte materialen worden beschreven, er worden plattegronden gemaakt, net als gevelaanzichten en doorsneden. We maken een totaalplan en werken de technische aspecten van de interieuronderdelen verder uit. Daarbij vergeten we uiteraard de maatwerk bemonstering niet. Je krijgt kleuradvies en advies over de styling en we maken een elektra- en verlichtingsplan. Ook doen we voorstellen wat betreft het bekleden van wanden en vloeren en uiteraard ook de ramen. Ondertussen hebben we uiteraard al de benodigde omgevingsvergunningen aangevraagd, als dit noodzakelijk is.

Door een architect verbouwen een prima beeld van hoe het eindresultaat zal zijn

Daarmee staat alles in de steigers en heb je al een prima beeld van hoe het eindresultaat gaat worden. Daarna is de rol van ons als architect verbouwing een meer begeleidende rol. Bouwbegeleiding architectuur is wel erg belangrijk overigens Wat betreft de bouwbegeleiding doen we ook de aanbestedingsprocedure en bereiden we de bouw voor. Daarnaast hoort bij ons werk ook bouwbegeleiding interieur. En zo houden we gedurende heel het proces nadrukkelijk de vinger aan de pols. We zijn zichtbaar bij de werkzaamheden en signaleren eventueel zaken die niet goed lopen. Daarbij bewaken we nadrukkelijk ook de geleverde kwaliteit.

Communicatie met een architect verbouwing is steeds het toverwoord

In het gehele proces en zeker als architect verbouwing is het steeds zaak helder te communiceren. We maken steeds heldere afspraken met jou en met de partijen die betrokken zijn bij het proces. Problemen? Die proberen we al voordat iets een probleem kan worden de kop in te drukken.

We zijn veel breder inzetbaar dan alleen als verbouwingen architect

Overigens zijn we breder inzetbaar dan alleen als architect verbouwing. Zo doe je ook nooit tevergeefs een beroep op onze ervaring en expertise als het gaat om nieuwbouw of als je een herbestemming architect nodig hebt, om maar eens wat voorbeelden te benoemen. Bij alles wat we doen draagt het project altijd nadrukkelijk onze signatuur, een handtekening die uiteraard samen met jou tot stand is gekomen. Want laten we duidelijk zijn; we gaan altijd samen met proces aan. Samenwerken is belangrijk in onze visie. Niet voor niets wordt de klantvriendelijkheid van ons van Kraal architecten alom geroemd. We zijn bovendien van het totaalplan en van details. En dat voor zowel de verbouwing van jouw huidige woning tot het bouwen van bedrijfspanden, bungalows, vrijstaande woningen, woningen in een landelijke stijl en het bouwen van een moderne woning. Ook het bouwen van een woning in landelijke stijl is ons wel toevertrouwd. Daarnaast gelden we ook als absolute specialist op het gebied van het interieur. En dus is de conclusie gerechtvaardigd dat je voor zowel de nieuwbouw als de verbouw prima zaken met ons kunt doen. Belangrijk is nog te melden dat we onze werkzaamheden uitvoeren tegen een zeer aantrekkelijke prijs- kwaliteitsverhouding. En ook dat is uiteraard een belangrijke afweging die je maakt bij de keuze voor een architect.

Maak kennis met onze architecten

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Kraal architecten u kan bieden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, Kraal architecten is u graag van dienst.

Telefoon: 030–2239677 | E-mail: info@kraalarchitecten.nl

Thomas Kraal - architect & directeur

“MOOIE EN SLIMME OPLOSSINGEN VOOR HUIS EN INTERIEUR. IK KAN EIGENLIJK OVERAL BLIJ VAN WORDEN, ALS ER MAAR AANDACHT AAN BESTEED MAG WORDEN.” THOMAS KRAAL

Nieuwbouw architect - Kraal

Nieuwbouw architect

Voor elk nieuwbouw project van elk formaat

Verbouw architect Kraal

Verbouw architect

Voor verbouw- en renovatieprojecten

Interieurarchitect - Kraal

Interieurarchitect

Creëer ook binnen de juiste beleving