Boslaan Huis ter Heide

Architect nodig ?

Voor een nieuwbouw woning in het plan Boslaan in Huis ter Heide?

Kraal architecten is uw architect voor Boslaan Huis ter Heide waar op dit moment nieuwbouw gerealiseerd wordt. Boslaan Huis ter Heide biedt de mogelijkheid om te wonen in de nieuwbouw woning van uw dromen.

Er zijn in Boslaan Huis ter Heide diverse vrije nieuwbouwkavels te koop. Er zijn ongeveer 10 vrije kavels beschikbaar tussen de 686 en 731 m². Hier moet ongetwijfeld een kavel voor u tussen zitten als u wilt wonen aan Boslaan Huis ter Heide.

Kraal architecten is als lokale architect op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom deze vrije kavels bij Boslaan Huis ter Heide. Kraal architecten is dan ook de ideale partij om vrijblijvend te kijken naar alle mogelijkheden die er zijn met deze vrije kavels bij Boslaan Huis ter Heide. Door mogelijkheden te bespreken en ontwerpen te maken kunt u al vrij snel zien hoe uw droomwoning op een vrije kavel bij Boslaan Huis ter Heide gerealiseerd kan worden.

Geheel vrijblijvende afspraak
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Kraal architecten u kan bieden voor uw vrije kavel in Boslaan Huis ter Heide? Neem gerust vrijblijvend contact met Kraal architecten op, wij zijn u graag van dienst.

Telefoon: 030 – 2239 677 / E-mail: info@kraalarchitecten.nl

Het begint altijd met een idee…

Voorbeelden vrijstaande woningen

Nieuwbouw vrijstaande woning Kerckebosch Zeist - Kraal architecten - DO_01

Kraal architecten is er voor uw:
AanbouwBedrijfspandBedrijfsruimteVrijstaande woningModerne woning – NieuwbouwInterieurVillaWoonhuisBungalowLandelijke stijl

Kraal is uw architectenbureau in:
AmerongenAmersfoortBaarnBeesdBilthovenBlaricumBosch en DuinBussumde BiltDoornDriebergenHilversumHuis ter HeideHuizen –  Lage VuurscheLarenLeersumLoenen aan de VechtLoosdrechtNaarden –  SoestWoudenbergZeist