De Groene Tuinen Driebergen

Architect nodig voor een nieuwbouw woning in plan ‘De Groenen Tuinen’ in Driebergen?

Kraal architecten is uw architect voor De Groene Tuinen Driebergen waar op dit moment nieuwbouw gerealiseerd wordt. De Groene Tuinen Driebergen biedt de mogelijkheid om te wonen in de nieuwbouw woning van uw dromen.

Er zijn in De Groene Tuinen Driebergen diverse vrije nieuwbouwkavels te koop. Er zijn ongeveer 20 vrije kavels beschikbaar tussen de 487 en 541 m². Hier moet ongetwijfeld een kavel voor u tussen zitten als u wilt wonen in De Groene Tuinen Driebergen.

Kraal architecten is als lokale architect op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom deze vrije kavels in De Groene Tuinen Driebergen. Kraal architecten is dan ook de ideale partij om vrijblijvend te kijken naar alle mogelijkheden die er zijn met deze vrije kavels in De Groene Tuinen Driebergen. Door mogelijkheden te bespreken en ontwerpen te maken kunt u al vrij snel zien hoe uw droomwoning op een vrije kavel in De Groene Tuinen Driebergen gerealiseerd kan worden.

Geheel vrijblijvende afspraak
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Kraal architecten u kan bieden voor uw vrije kavel in De Groene Tuinen Driebergen? Neem gerust vrijblijvend contact met Kraal architecten op, wij zijn u graag van dienst.

Telefoon: 030 – 2239 677 / E-mail: info@kraalarchitecten.nl

Het begint altijd met een idee…

Voorbeelden vrijstaande woningen

Nieuwbouw vrijstaande woning Kerckebosch Zeist - Kraal architecten - DO_01

Architect voor in o.a.:
Amerongen – Amersfoort – Beesd – Bilthoven – Bosch en Duin – Driebergen – Doorn –
Huis ter Heide –  Leersum – Woudenberg – Zeist

Architect voor vrije kavels in:
ZeistHuis ter HeideDriebergen