Wij van Kraal architecten pakken de projecten het liefst van begin tot eind met beide handen aan. Van het omzetten van het eerste idee in een ontwerp, tot aan de oplevering van het project en zelfs de styling van het interieur. Hierdoor kunnen wij u als opdrachtgever ontzorgen, één van de belangrijkste kenmerken van onze werkwijze.

Om het proces overzichtelijk te houden, splitsen we de projecten – afhankelijk van de grootte – op in een aantal fases. Te onderscheiden in; ontwerp, technische uitwerking, aanbesteding en uitvoeringsbegeleiding. Desgewenst kan het interieur parallel aan deze fasering meelopen.

Naast het verzorgen van een ontwerp staan wij u ook bij als adviseur. Tijdens het gehele proces werken we met u samen en begeleiden wij u bij het maken van keuzes. In onze leidende rol organiseren wij de afstemming met alle betrokken partijen.

Elk project begint bij ons met een kennismakingsgesprek, waarna wij onze specifiek op u toegespitste werkwijze graag in een vrijblijvende offerte aan u presenteren.