Glazen uitbouw

Glazen uitbouw

Kraal architecten is uw architect voor glazen uitbouw.

glazen uitbouw architect
glazen uitbouw

Nieuwbouw architect

Voor elk nieuwbouw project van elk formaat

architect uitbouw glas

Verbouw architect

Voor verbouw- en renovatieprojecten

architect interieur glazen uitbouw

Interieurarchitect

Creëer ook binnen de juiste beleving

Natuurlijk. Je kunt ervoor kiezen om als er sprake is van ruimtegebrek in jouw huis op zoek te gaan naar een nieuwe woning. Uitbouw van de woning is echter ook een optie die het overwegen meer dan waard is. Zeker als je kiest voor onze, die van Kraal Architecten dus, dienstverlening. Want wat betreft uitbouw mogen we ons specialist noemen.

Verschillende delen van het huis en verschillende materialen

Niet elke uitbouw is hetzelfde. Je kunt verschillende delen van je huis uitbouwen en je kunt daarbij ook nadrukkelijk gebruik maken van verschillende materialen. Zeer in trek is tegenwoordig de glazen uitbouw. Dit heeft elk huis meer uitstraling, behalve dus dat het voor extra ruimte zorgt. Want om die reden kiezen mensen vaak voor uitbouw. Uitbouw heeft, zo moet je wel beseffen, ook altijd gevolgen voor het interieur van je woning.

Een glazen aanbouw is een bijzonder project, daar bijten we ons graag in vast

Een glazen uitbouw? Dan kies je voor iets bijzonders. Dat vraagt ook een bijzondere architect en die heb je met ons, wij van Kraal Architecten gevonden. Als geen ander kunnen wij ons vastbijten in bijzondere projecten. En een glazen uitbouw beschouwen wij als zo’n bijzonder project. Na een kennismakingsgesprek gaan we met het ontwerp aan de slag. Daarmee zit onze taak er echter niet op. We zijn en blijven nadrukkelijk betrokken, dit dus van het eerste gesprek tot de oplevering van de glazen uitbouw.

We richten ons op de kwaliteit bij een glazen uitbouw

Doorgaans vindt uitbouw aan de achterzijde plaats. In dat geval zullen wij voor jou informeren of er een vergunning noodzakelijk is. Is dat zo, dan dienen we meteen een verzoek in. Tijdens de werkzaamheden en nadat we ons ook met de aanbesteding bemoeid hebben, richten we ons op de kwaliteit van het werk. Is dat voldoende? Wordt er gewerkt binnen de planning en wordt het budget niet overschreden? Daarbij houden we bij de realisatie van een glazen uitbouw steeds nadrukkelijk contact. Samenwerken is voor ons namelijk erg belangrijk.

Maak kennis met onze architecten

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Kraal architecten u kan bieden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, Kraal architecten is u graag van dienst.

Telefoon: 030–2239677 | E-mail: info@kraalarchitecten.nl

Thomas Kraal - architect & directeur

“MOOIE EN SLIMME OPLOSSINGEN VOOR HUIS EN INTERIEUR. IK KAN EIGENLIJK OVERAL BLIJ VAN WORDEN, ALS ER MAAR AANDACHT AAN BESTEED MAG WORDEN.” THOMAS KRAAL