Interieur architectenbureau

Interieur architectenbureau

Kraal architecten is uw interieur architectenbureau.

interieurarchitect Kraal architecten

Behalve dat we de buitenkant van jouw woning perfect kunnen ontwerpen, gelden we ook wat betreft het interieur als een specialist. Het zit vooral in de details waarin wij van Kraal architecten ons weten te onderscheiden, Als je verstandig bent, dan kies je voor de totaaloplossing. Kies je voor Kraal architecten dus. Onze werkwijze staat in het teken van samenwerking en samen een voortrekkersrol nemen. Daarbij is een heldere communicatie voor ons iets vanzelfsprekends en worden afspraken als de planning en het budget zeer scherp bewaakt.

Interieur architectenbureau, het gehele plaatje moet kloppen

Het gehele plaatje moet kloppen, zo zijn wij van Kraal architecten van mening. Dus niet alleen de buitenkant van je huis maar zeker ook het interieur. Wij hebben ons ook toegelegd op het interieur en mogen ons dan ook interieur architectenbureau noemen. Dat betekent dus dat dat wij jou het totaalpakket kunnen bieden. Op een adres – bij ons dus – vind je alle expertise onder één dak. En dat is wel zo prettig natuurlijk. Zo kunnen we na uitbouw van de woning bijvoorbeeld helpen bij het herinrichten van de ruimte.

Wij als interieur architectenbureau benutten het gehele spectrum aan mogelijkheden en kansen

Zaken doen met een interieur architectenbureau bied je zeker meerwaarde. In alles word het interieur naar een hoger plan getild. Daarbij proberen we steeds om jouw huis uniek te maken. Dat kan omdat we simpelweg het gehele spectrum aan mogelijkheden en kansen overzien. Wij zijn als interieur architectenbureau constant bezig met slimme en creatieve oplossingen en aandacht voor details. Want details maken het verschil. Altijd zullen we de kansen die jouw woning heeft benutten en aangrijpen. We maken een lichtplan, een vloerplan en adviseren je over zowel de raam- als wanddecoratie. Dat doen we eveneens met het meubilair. Daarbij is het aan de specialisten van het interieur architectenbureau om op elkaar af te stemmen. Alleen zo worden prachtige en unieke ruimtes gecreëerd, ruimtes waar iedereen zich graag in bevindt.

We houden toezicht bij plaatsing en bewaken als interieur architectenbureau het beschikbare budget

Het blijft overigens niet bij afstemming en advisering alleen. Wij als interieur architectenbureau houden ook toezicht bij de plaatsing en bewaken het budget. Door het interieur architectenbureau in de arm te nemen word je specialistisch werk uit handen genomen. En het resultaat is telkens weer even prachtig als uniek. Zowel voor het beste ontwerp en advies voor de binnen- als aan de buitenkant, ben je bij ons dus aan het juiste adres. Ook wat betreft ons interieur architectenbureau hechten we aan samenwerken. Samen met jou willen we het proces aangaan, waarbij we communicatie erg belangrijk vinden.

Laat ons als interieur architectenbureau komen met unieke oplossingen

Kies je voor ons, dan kies je voor een interieur gemaakt in jouw handschrift. Onze kennis en ervaring maken dat we steeds met unieke oplossingen komen. Ook wat betreft het interieur kunnen we een totaalplan maken. Onze zeer zorgvuldige detaillering maakt daarbij steeds het verschil. Zeker als het om nieuwbouw gaat en zowel de buiten- als de binnenkant iets unieks moet worden doe je zaken met ons. Wij van Kraal architecten begeleiden je graag gedurende het gehele proces. Dat proces gaat van het kennismakingsgesprek tot de oplevering.

Maak kennis met onze architecten

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Kraal architecten u kan bieden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, Kraal architecten is u graag van dienst.

Telefoon: 030–2239677 | E-mail: info@kraalarchitecten.nl

Thomas Kraal - architect & directeur

“MOOIE EN SLIMME OPLOSSINGEN VOOR HUIS EN INTERIEUR. IK KAN EIGENLIJK OVERAL BLIJ VAN WORDEN, ALS ER MAAR AANDACHT AAN BESTEED MAG WORDEN.” THOMAS KRAAL

Nieuwbouw architect

Voor elk nieuwbouw project van elk formaat

interieur architectenbureau verbouw en renovatie

Verbouw architect

Voor verbouw- en renovatieprojecten

Interieurarchitect

Creëer ook binnen de juiste beleving