Meerwaarde architect

Meerwaarde architect

Een architect kan een flinke meerwaarde geven.

U gaat natuurlijk altijd voor een mooi resultaat. Wilt u zeker weten dat het van begin tot einde soepel en probleemloos verloopt, schakel dan een architect in. Hij geeft de meerwaarde die zeker loont.

Wat doet de architect als meerwaarde voor u?

De architect maakt een ontwerp en denkt onder andere na over vormgeving, materialen, ruimtegebruik en lichtinval. De architect maakt een mooi en haalbaar ontwerp. De ervaring van de architect helpt ‘beginnersfouten’ te voorkomen.

meerwaarde architect ontwerp

Een ontwerp met meerwaarde

Nadat het ontwerp gereed is wordt het uitgewerkt door bouwkundigen. De meerwaarde van een goede architect is dat hij deze bouwkundigen ook in z’n team of netwerk heeft. De bouwkundigen zorgen dat aan alle eisen voor veiligheid, constructie en energiebesparing is voldaan. Tijdens dit proces kijkt de architect mee.  Zo waakt hij ervoor dat het ontwerp zijn kracht behoudt en alle maatregelen op de juiste wijze verwerkt worden.

meerwaarde architect bouwkundige details

De aanbesteding door de architect

Bouwt u niet zelf? Dan moet het project worden aanbesteed aan de aannemer. De meerwaarde van de architect is dat hij toeziet dat alle stukken door de aannemer worden meegenomen in de offerte. De architect controleert waaraan uw budget wordt uitgegeven. Door het bespreken en vastleggen van de details is er minder discussie achteraf. Tevens zijn er minder onvoorziene kosten.

Meerwaarde tijdens de bouw

De meerwaarde van de architect is er ook tijdens de bouw. De architect ziet er persoonlijk op toe dat alles gaat zoals afgesproken. Zo weet u zeker dat op de kleinste details gelet wordt.

meerwaarde architect bouwbegeleiding

Conclusie of een architect meerwaarde biedt..

Als u het aan ons vraagt bent u met een architect uiteindelijk beter af. Niet alleen de ervaring is noodzakelijk, ook de juiste mensen en specialisten kennen helpt. Dit alles voor een vlekkeloos eindresultaat en succesvol project. Niet te vergeten, het project ook binnen budget!