Kraal architecten bestaat 14 jaar! Een kleine terugblik…

Jeske Schepers / Nieuws Algemeen / / 0 Comments / Like this

14 jaar Kraal architecten
In juni 2018 maakten we onderstaande video, over 10 jaar Kraal architecten.

Jubileum
We waren toen een team van twaalf. We gingen naar Dublin om ons jubileum te vieren. De teller stond op dat moment op 268 projecten. Dat jaar kwamen er nog 40 projecten bij.

470 projecten
Inmiddels zijn we vier jaar verder. De teller staat nu op 470 projecten. Ondanks de pandemie wisten mensen ons de afgelopen jaren prima te vinden voor verbouwingen, nieuwbouw en renovaties.

Eigen pand
We zijn verhuisd naar een fijn pand in Utrecht Oost.  Dit pand konden we helemaal naar onze eigen smaak aanpassen en inrichten. We zijn nog elke dag blij dat we de stap naar dit nieuwe kantoor gezet hebben. Het was ook nodig, want op de zolder van het LUMAX gebouw werd het steeds krapper.

Versterking
Het team is flink uitgebreid. We werken nu met achttien mensen. Alle disciplines (architectuur, interieur, technisch ontwerp, tuinontwerp en office management) hebben versterking gekregen.

Nieuwe opdrachten
We vierden onze verjaardag vandaag met slingers en taart. Daarna gingen we gauw weer aan de slag, want er ligt nog een hoop werk voor ons. Voor nieuwe ontwerpuitdagingen zijn we altijd te porren. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen!