Vacature Junior BIM Modelleur (fulltime)

Jeske Schepers / Nieuws Algemeen / / 0 Comments / Like this

UPDATE: Deze vacature is inmiddels vervuld. 

 

 

Voor de uitbreiding van ons team bij Kraal architecten Utrecht zoeken wij een:

Junior BIM MODELLEUR (ft)

 

Ons team

Bij Kraal architecten Utrecht werken we in projectteams aan onze projecten. Ons bureau bestaat uit architecten, bouwkundigen, interieurontwerpers, projectleiders en ondersteunende leden. De samenstelling van het team is gevarieerd. Iedereen krijgt de mogelijkheid zichzelf te ontwikkelen en een specialisme te ontplooien. En wij kunnen vast ook vast iets leren van jou!

 

Werkplek

We werken vanuit ons mooie kantoor in de gezellige woonwijk Utrecht Oost. We lunchen iedere dag gezamenlijk op kantoor in ons ‘architectencafé’ en er is veel ruimte om je tijd (in overleg) vrij in te delen. Als je even wilt douchen na een yoga-sessie (in onze patio) of omdat je op de (race)fiets bent gekomen of tussendoor hebt gesport, dan kan dat, want er is ook badkamertje aanwezig.

 

Onze opdrachtgevers en projecten

We werken aan zeer uiteenlopende projecten en voor verschillende soorten opdrachtgevers. We werken veel voor particuliere opdrachtgevers aan de renovatie, verbouwing of nieuwbouw van hun woning in het hogere segment en we hebben ook publieke gebouwen zoals scholen en universiteitsgebouwen, appartementencomplexen, winkels en kantoren in onze portefeuille.

We zoeken naar projecten waar we de ruimte krijgen om architectuur, interieur en inrichting helemaal op elkaar af te stemmen. Liefst inclusief de buitenruimte. Dan wordt het echt een totaalplan. We verzorgen naast de ontwerpen ook de technische uitwerking, aanbesteding, bouwvoorbereiding en directievoering op de bouw en willen opdrachtgevers zoveel mogelijk ontzorgen.

 

Wij zoeken

Gezien onze werkvoorraad, zijn wij op zoek naar een junior BIM modelleur die kan werken met Revit. De rest is secundair en kunnen we je allemaal leren. Ook ervaring komt vanzelf en is geen harde eis. We hebben behoefte aan nieuwe en jonge energie! Uiteraard verwachten we dat je affiniteit hebt met architectuur en verfijnde detailleringen. Een goede samenwerking en communicatie is belangrijk, omdat je veel en vaak moet afstemmen met collega’s, uitvoerders, adviseurs en opdrachtgevers.

Verder vinden we het fijn als je optimistisch en vrolijk bent zodat je goed in ons team past.

 

Jouw belangrijkste taken

  • Technische uitwerking: je vertaalt het ontwerp van de architect en interieurontwerper naar een concreet bouwplan voor de aannemer. Daarbij zorg je ervoor dat de architectonische kwaliteit en uitgangspunten van het ontwerp behouden blijven.
  • Aanbesteding: je benadert verschillende aannemers, vergelijkt de offertes en adviseert de opdrachtgever bij de keuze voor een aannemer.

 

Functie eisen

  • Een afgeronde opleiding HBO-Bouwkunde of TU-Bouwkunde
  • 0-2 jaar relevante werkervaring
  • Goede beheersing van Revit en graag ook AutoCAD en Sketchup
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en woont bij voorkeur in de buurt van Utrecht
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal (spreken en schrijven!) Er is veel klantcontact en goede communicatie is een wezenlijk onderdeel van het succes van een project).

 

Aanbod

  • Salaris afhankelijk van opleiding, werkervaring en conform CAO architectenbureaus

 

Solliciteren

Herken jij jezelf in deze beschrijving en wil je graag bij ons en met ons komen werken? Dan zijn wij benieuwd naar jou! Stuur je motivatie, CV en portfolio naar info@kraalarchitecten.nl t.a.v. Marielle Kats. Voor vragen over de vacature kun je bellen naar 030-2239677 en vragen naar Thomas Kraal.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt NIET op prijs gesteld!