Vacature voor een getalenteerde ontwerper (architect)

Jeske Schepers / Nieuws Algemeen / / Like this

Beste architect,

Voor bureau Kraal architecten ben ik op zoek naar een jonge, getalenteerde ontwerper. Iemand bij wie ontwerpen in het DNA zit. De rest is secundair en kunnen we je allemaal leren. Ook ervaring komt vanzelf en is geen harde eis.

Ons team
Bij Kraal architecten werken we samen in een team van drie architecten, zes bouwkundigen en drie interieurontwerpers. Daarnaast hebben we een office manager en ben ik er nog; architect en directeur. De sfeer is informeel. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en om je mening te geven. De verantwoordelijkheid die je pakt, die krijg je.

We zoeken een jonge architect; niet alleen omdat we ons bureau uitbreiden, maar ook omdat we behoefte hebben aan nieuwe energie en frisse ideeën.

Werkplek
Je werkt vanuit ons kantoor in Utrecht Oost. Daar lunchen we ook samen. Voor een frisse neus ben je binnen een paar minuten in het Wilheminapark. Als je op de racefiets wilt komen, of tussendoor even wilt sporten, dan kan dat. Er is een douche aanwezig.

Onze opdrachtgevers
We werken vooral aan renovaties en verbouwingen voor particuliere opdrachtgevers in het hogere segment. Voor onze zakelijke opdrachtgevers werken we momenteel voornamelijk aan nieuwe appartementengebouwen.

Alle fases van het project doorlopen
Bij onze projecten zoeken we de ruimte om architectuur, afwerking en inrichting helemaal op elkaar af te stemmen. We verzorgen naast het ontwerp ook de technische uitwerking, aanbesteding, bouwvoorbereiding en directievoering op de bouw. Op die manier kunnen we waarborgen dat wat jij ontwerpt ook echt zo gebouwd wordt.

Jouw eigenschappen
We zoeken een architect die het schaal- en detailniveau van onze projecten interessant vindt. Je bent gedreven om jouw eigen ontwerpen gerealiseerd te zien worden en hebt aantoonbaar ontwerptalent. Je luistert goed naar de wensen van de opdrachtgever en naar het advies van je collega’s bouwkundigen en interieurontwerpers, maar je weet ook jouw ontwerpkeuzes te beargumenteren en op die manier jouw concept te bewaken.

 Functie eisen
–  Afgeronde opleiding tot architect aan de Technische Universiteit of Academie van Bouwkunst
–  Beheersing van Sketchup, autoCAD/Revit, Indesign en Photoshop zou fijn zijn
–  Je woont in (de buurt van) Utrecht!
–  Je bent in het bezit van een rijbewijs; wel zo makkelijk
–  Je bent minimaal 4 dagen per week (32 uur) beschikbaar
–  Je spreekt vloeiend Nederlands; want er is veel klantcontact en goede communicatie is een wezenlijk onderdeel van het succes van een project.

Aanbod
– Salaris afhankelijk van opleiding en ervaring, conform CAO architectenbureaus

Solliciteren
Herken jij jezelf in deze beschrijving? Dan ben ik benieuwd naar jou! Mail je motivatie en CV naar info@kraalarchitecten.nl. Als je vragen hebt over de vacature, kun je me bereiken op 030-2239677.

Groet,
Thomas Kraal

P.S. Beste detacheerder, acquisitie naar aanleiding van deze vacature stel ik niet op prijs!