Verbouwing & uitbreiding woning Vleuten opgeleverd!

Jeske Schepers / Nieuws Particulier / / 0 Comments / Like this

Na 7 maanden bouwen is het project in Vleuten opgeleverd. Binnen één jaar is het project van aankoop door de opdrachtgevers tot hun verhuizing naar deze woning gerealiseerd. En dat voor een ingrijpende renovatie van de originele woning uit 1949 en een uitbreiding van de begane grond in twee richtingen.

Ons ontwerp voorzag in de sloop van de bestaande bijkeuken en de realisatie van een nieuwe uitbreiding naar achteren en een kleine uitbouw aan de zijkant. Daarnaast werd de totale begane grond heringedeeld. Ook de verdieping werd totaal gestript en opnieuw ingedeeld. Al met al flinke constructieve en esthetische ingrepen. Daarnaast heeft de opdrachtgever de mogelijkheid direct aangegrepen om de woning ook te verduurzamen. De bestaande woning is volledig na-geïsoleerd, de nieuwe uitbreiding is naar eisen van deze tijd uitgevoerd en de woning is van het gasnet gehaald. Verwarming en warm water wordt door een nieuwe warmtepompinstallatie verzorgt.

Ondanks de eigentijdse uitstraling van de uitbreiding is door het gekozen materiaal- en kleurgebruik toch een mooie eenheid gevormd met de bestaande woning.