Projectinfo – Interieurverbouwing villa Udenhout

Jeske Schepers / Nieuws Particulier / / 0 Comments / Like this

Projectinfo

 

Locatie: Udenhout (NB)
Jaar: 2013
Opdrachtgever: particulier
Status: opgeleverd (2014)

Programma: wonen
Oppervlakte: ongewijzigd
Inhoud: ongewijzigd
Werkzaamheden: (interieur-)ontwerp, aanbesteding & bouwbegeleiding

Opgave
De opdracht bestond uit het maken van een totaalplan voor de renovatie en interne verbouwing van deze villa in Udenhout. De gehele woning moest van onder tot boven gerenoveerd worden, waarbij de indeling deels gewijzigd moest worden. O.a. de keuken moest aangepast worden en er moesten diverse nieuwe badkamers en andere vertrekken gemaakt worden.

Oplossing
Een gedetailleerd plan voor de verbouwing en renovatie van de villa, waarbij de goede eigenschappen van de woning zijn versterkt en verbeterd. Een aantal bijzondere elementen, zoals een bijzonder haardmeubel, zorgen voor een uniek plan.

Resultaat
Een fris en eigentijds interieurontwerp zorgt ervoor dat de woning weer helemaal van deze tijd is. Op de benedenverdieping is een door ons ontworpen haardmeubel de unieke toevoeging, waardoor de grote leefruimte wordt opgedeeld in een zit- en eetgedeelte. Op de eerste verdieping zijn ruime slaapkamers gerealiseerd en moderne en comfortabele badkamers. De zolderverdieping is minimaal aangepakt, maar hier is al wel rekening gehouden met eventuele toevoeging van slaapvertrekken en een badkamer.