Herindeling begane grond met woonkeuken | Doorn

De bewoners van dit huis in Doorn willen de begane grond graag verbouwen en opnieuw indelen, zodat er plek is voor een ruime woonkamer en een grote woonkeuken. De nieuwe plattegrond en het ontwerp voor de keuken en het maatwerk interieur zijn getekend door bureau Kraal architecten.

Woonkeuken
In de nieuwe plattegrond is de eettafel meer bij de keuken betrokken, zodat een fijne woonkeuken ontstaat.

Ensuite deuren
Door de ensuite deuren kan de keuken gescheiden worden van de woonkamer. Met de ensuite deuren gesloten is de keuken een fijne plek om even rustig te praten of een wijntje te drinken.

Korte looplijnen
De looplijnen vanaf de voordeur naar de keuken zijn korter gemaakt. Bij binnenkomst in de keuken is er een plek voor sleutels en tassen.

Kookeiland met bar
Het kookeiland biedt een gezellige plek met krukjes aan de bar en de kookboeken binnen handbereik.

Info
Locatie: Doorn
Jaar: 2017
Opdrachtgever: particulier
Status: Opgeleverd (2019)
Programma: wonen
Oppervlakte: ca.  m² BVO (renovatie)
Inhoud: ca. m³ (renovatie)