Nieuwbouw jaren ’30 villa | Zeist

Het plan behelst een ontwerp voor een riante vrijstaande villa in de jaren ’30 stijl, passend bij de andere vooroorlogse woningen in de directe omgeving, gelegen in de fraaie wijk Kerckebosch in Zeist.

Het resultaat is een stijlvolle jaren ‘30 villa met een bijpassende garage. Het woonhuis en de garage hebben schuine daken in dezelfde helling, wat zorgt voor eenheid en een rustige uitstraling. Wij hebben in het ontwerp veel aandacht besteed aan het gebruik van mooie en traditionele materialen. In combinatie met een goede detaillering zorgt dit ervoor dat het ontwerp jaren mooi zal blijven.

De indeling zorgt dat de villa als levensloopbestendige kan worden bestempeld. Naast de ruime woonkamer, eetkamer en keuken zijn er een slaapkamer en badkamer op begane grond. De vertrekken zijn onderling af te scheiden met schuifdeuren. Vervolgens is er ook nog een volledig verdieping met slaapkamers en badkamer en een zolder. De bijpassende jaren ‘30 garage is langwerpig met voldoende ruimte voor fietsen en de auto. Ook is er plaats voor een hobbykamer met forse werkbank en kasten.

Info
Locatie: Zeist
Jaar: 2008
Opdrachtgever: particulier
Status: opgeleverd (2009)
Programma: wonen
Oppervlakte: ca. 340 m² BVO
Inhoud: ca. 900 m³