Renovatie bedrijfsgebouw | Vlijmen

Info

Locatie: Vlijmen
Jaar: 2007
Opdrachtgever: ABB de Langstraat
Status: ontwerp, niet gerealiseerd
Programma: bedrijfshal, kantoor
Oppervlakte: –
Inhoud: –

Team

Thomas Kraal

Het ontwerpen van een nieuwe voorgevel voor de bestaande loods, een nieuw kantorenblok en een nieuwe aanbouw. Al met al een flinke renovatie opgave. De uitstraling van het terrein en de gebouwen laat te wensen over en moet door het ontwerp naar een hoger niveau worden gebracht.

Met het ontwerp hebben de verschillende onderdelen een eenduidige uitstraling gekregen opdat het als geheel duidelijk herkenbaar is. De locatie aan de A59 is een perfecte zichtlocatie. Door grote gebouwen te voorzien van details en accenten ontstaat een industrieel uiterlijk. Het “colorblocking” geeft een modern contrast.