Renovatie herenhuis

Renovatie herenhuis

Kraal architecten is uw architect voor renovatie herenhuis.

Renovatie architect kraal
nieuwbouw architect Kraal

Nieuwbouw architect

Voor elk nieuwbouw project van elk formaat

Verbouw architect Kraal

Verbouw architect

Voor verbouw- en renovatieprojecten

Interieurarchitect Kraal

Interieurarchitect

Creëer ook binnen de juiste beleving

Heb je een prachtig herenhuis in je bezit of heb je belangstelling voor een herenhuis? En is dat herenhuis toe aan een grondige renovatie? Weet dan dat we ook je partner zijn als het gaat om de renovatie van een herenhuis. Als geen ander zijn we in staat de woning te vernieuwen zodat het huis de toets der kritiek weer kan doorstaan. Als het gaat om renoveren van ongeacht welke woning dan ook, gelden wij van Kraal Architecten als specialisten. Dat neemt niet weg dat we ook jouw ideale partner zijn als je van plan bent een nieuw huis te laten bouwen.

Renovatie herenhuis lastig? Nee! een uitdagend project

Een uitdagend project, dat is renovatie van een herenhuis elke keer weer. In alle gevallen willen we er iets bijzonders en iets unieks van maken. Bovendien moet de renovatie nadrukkelijk jouw signatuur hebben. Jouw wensen en ideeën gelden als leidraad voor het ontwerp dat we maken voor renovatie herenhuis. We combineren als renovatie architect nieuwe met de al bestaande elementen en creëren zo een passend geheel met een volkomen eigen uiterlijk en sfeer. Kiezen voor ons en kiezen voor renovatie herenhuis betekent in elk geval dat je minder geld kwijt bent dan wanneer je een nieuw huis laat bouwen.

Renovatie herenhuis? Wij zijn onbetwist expert

Over de details, de zichtlijnen en de lichtinval hoef jij je nooit zorgen te maken als je ons inschakelt voor de renovatie van een herenhuis. Jouw wensen en eisen aan de renovatie gelden als leidraad voor het ontwerp dat er uiteindelijk komt. Uiteraard voegen we daar een sausje van ons zelf aan toe in de vorm van onze parate kennis en onze ervaring. Zo ontstaat een prachtig plan voor renovatie herenhuis. Overigens vinden wij duurzaamheid daarbij echt belangrijk en houden we steeds oog voor mens en milieu. Uiteraard gebruiken we duurzame materialen en passen we ook het interieur aan bij de nieuwe situatie. Want ook als het gaat om het interieur gelden we als onbetwiste expert.

Maak kennis met onze architecten

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Kraal architecten u kan bieden in Baambrugge? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, Kraal architecten is u graag van dienst.

Telefoon: 030–2239677 | E-mail: info@kraalarchitecten.nl

“MOOIE EN SLIMME OPLOSSINGEN VOOR HUIS EN INTERIEUR. IK KAN EIGENLIJK OVERAL BLIJ VAN WORDEN, ALS ER MAAR AANDACHT AAN BESTEED MAG WORDEN.” THOMAS KRAAL