Renovatie vrijstaande villa

Renovatie vrijstaande villa

Kraal architecten is uw architect voor renovatie vrijstaande villa.

Renovatie architect kraal
nieuwbouw architect Kraal

Nieuwbouw architect

Voor elk nieuwbouw project van elk formaat

Verbouw architect Kraal

Verbouw architect

Voor verbouw- en renovatieprojecten

Interieurarchitect Kraal

Interieurarchitect

Creëer ook binnen de juiste beleving

Wij van Kraal Architecten worden als renovatie architect alom beschouwd als expert als het gaat om het renoveren van huizen. Daarnaast is ook nieuwbouw en herbestemming zeker wel aan ons besteed. De renovatie van een vrijstaande villa? Ja, graag. We zien in elke renovatie een uitdaging en een kans om iets unieks neer te zetten. Uiteraard met jouw handtekening, want bij de renovatie van een vrijstaande villa zijn jouw eisen en wensen uiteraard leidend. Omdat jij daar een mix van ervaring en expertise aan toevoegt, is een onherkenbaar mooie vrijstaande villa het resultaat.

Uw vrijstaande villa renoveren? Wij combineren oude en nieuwe elementen in een interessant thema

Het combineren van oude elementen met nieuwe elementen. Het is slechts een van de onderdelen die het renovatiewerk van een vrijstaande villa zo uitdagend maakt. Bijkomend voordeel is dat we ook op het gebied van interieur gelden als specialist. Een grondige renovatie heeft uiteraard grote gevolgen voor het interieur. Als geen ander zijn we in staat het interieur weer kloppend te maken. Precies in die sfeer die jij wenst. In ons tref je een partij die meer doet dan het maken van alleen een ontwerp. Veel meer zelfs. We willen een betrokken partij zijn, en dat vanaf het eerste kennismakingsgesprek tot de oplevering,

Bij de renovatie vrijstaande villa doen we meer dan alleen het maken van een ontwerp

Aanbesteden? Is een vergunning noodzakelijk? Kwaliteitsbewaking? We nemen het allemaal voor onze rekening. We bewaken de planning en het budget. En we letten er op dat de kwaliteit die gevraagd wordt ook geleverd wordt. Ook bij renovatie van een vrijstaande villa houden we steeds rekening met mens en milieu. We werken alleen met de meest duurzame materialen. Onderscheiden doen we ons verder door de details. Die maken echt het verschil, zoals de door ons gecreëerde zichtlijnen en looproutes dat ook doen. In ons, in Kraal Architecten dus, vind je simpelweg de best denkbare partner als het gaat om de renovatie van een vrijstaande villa.

Maak kennis met onze landhuis architecten

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Kraal architecten u kan bieden in Baambrugge? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, Kraal architecten is u graag van dienst.

Telefoon: 030–2239677 | E-mail: info@kraalarchitecten.nl

“MOOIE EN SLIMME OPLOSSINGEN VOOR HUIS EN INTERIEUR. IK KAN EIGENLIJK OVERAL BLIJ VAN WORDEN, ALS ER MAAR AANDACHT AAN BESTEED MAG WORDEN.” THOMAS KRAAL