Uitbouw jaren 30 woning

Uitbouw jaren 30 woning

Kraal architecten is uw architect voor uitbouw jaren 30 woning .

Renovatie architect kraal
nieuwbouw architect Kraal

Nieuwbouw architect

Voor elk nieuwbouw project van elk formaat

Verbouw architect Kraal

Verbouw architect

Voor verbouw- en renovatieprojecten

Interieurarchitect Kraal

Interieurarchitect

Creëer ook binnen de juiste beleving

Niets is mooier dan een prachtige jaren 30 woning. Woon je er, dan wil je er niet snel weer weg. Soms echter, kan het fenomeen ruimtegebrek ineens aan de orde zijn. Wat doe je dan? Ga je verkassen? Of kies je voor de uitbouw van de jaren 30 woning? De laatste optie is aantrekkelijk, zeker als je kiest voor ons van Kraal architecten als je partner. Door slim met de ruimte om te gaan en vooral aandacht te besteden aan de details word je jaren 30 woning nog mooier dan het was.

Met een uitbouw van je jaren 30 woning los je ruimtegebrek snel en op fraaie wijze op

Vaak vergroot je met uitbouw de ruimte van je huis. Dat is bij uitbouw jaren 30 woning niet anders. In dat kader zullen wij als jouw partner eerst informeren of er vergunningplicht geldt of niet. Ondertussen maken we op basis van jouw eisen en wensen en onze kennis en ervaring een eerste ontwerp. Is dat akkoord, dan gaan we aan de slag. De uitbouw van een woning betreft vaak de badkamer of de keuken. In sommige gevallen wordt richting de tuin de gevel van het huis naar achteren verplaatst. Het totale oppervlak van de woning wordt dan dus groter.

Bij de uitbouw van je jaren 30 woning bewaken we steeds de kwaliteit en maken met details steeds het verschil

Is de uitbouw jaren 30 woning een feit, dan wil je graag die sfeer terug die jouw huis zo kenmerkte. Ook dan zijn we jouw partner. In lijn met de inrichting van de rest van het huis zorgen we als interieur architectenbureau voor het interieur. Uiteraard houden we tijdens het gehele proces zaken als zichtlijnen en lichtinval scherp in de gaten. Dat geldt ook voor de kwaliteit, want ook die bewaken we gedurende het proces dat uitbouw van de jaren 30 woning heet.

Maak kennis met onze architecten

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Kraal architecten u kan bieden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, Kraal architecten is u graag van dienst.

Telefoon: 030–2239677 | E-mail: info@kraalarchitecten.nl

“MOOIE EN SLIMME OPLOSSINGEN VOOR HUIS EN INTERIEUR. IK KAN EIGENLIJK OVERAL BLIJ VAN WORDEN, ALS ER MAAR AANDACHT AAN BESTEED MAG WORDEN.” THOMAS KRAAL