Uitbouw keuken

Uitbouw keuken

Kraal architecten is uw architect voor uitbouw keuken.

Renovatie architect kraal
nieuwbouw architect Kraal

Nieuwbouw architect

Voor elk nieuwbouw project van elk formaat

Verbouw architect Kraal

Verbouw architect

Voor verbouw- en renovatieprojecten

Interieurarchitect Kraal

Interieurarchitect

Creëer ook binnen de juiste beleving

Uitbouw van de keuken? Dat is een vraag die wij bij Kraal architecten best vaak voorgelegd krijgen. De keuken en woonkeuken zijn toch vaak belangrijke ruimtes in elk huis. Behalve dat er gegeten wordt, wordt juist aan de keukentafel vaak alles besproken en drink je er een kop koffie met gasten. Om het nog sfeervoller te maken in de keuken, kun je kiezen voor uitbouw keuken. Is dat je plan, kies dan voor ons als jouw linker- en rechterhand. Dan weet je namelijk dat het allemaal perfect in orde komt.

Je bent nodig toe aan een grotere keuken? Kies voor uitbouw van de keuken

Met als doel je keuken te vergroten, gaan we graag met de uitbouw keuken aan de slag. Dat doen we niet voor er een kennismakingsgesprek plaatsgevonden heeft. Jij legt dan jouw wensen en eisen op tafel, wij voegen onze expertise en ervaring toe. Uiteindelijk ontstaat zo een ontwerp waarmee we aan de slag gaan. Niet echter voor we ons ook bemoeid hebben met de aanbesteding en de eventuele vergunningplicht die er is wat betreft uitbouw van de woning. We zijn dus nadrukkelijk een partner die verder gaat dan alleen het maken van een ontwerp.

Ook betrokken bij de werkzaamheden van de uitbouw van uw keuken

Ook tijdens de werkzaamheden zijn we betrokken. We bewaken de geleverde kwaliteit en houden in de gaten of er conform ontwerp gewerkt wordt. Ook kunnen we ons nadrukkelijk bemoeien met het interieur. Een grotere keuken betekent meer ruimte en dat vraagt om een aanpassing van het interieur. Op subtiele wijze weten we de sfeer waaraan jij zo gehecht was terug te brengen in je nieuwe keuken. We bieden als Kraal architecten dus nadrukkelijk het totaalplaatje. En dat werkt ook voor jou wel zo prettig. Wat ook prettig is, is dat uitbouw keuken en kiezen voor ons betekent dat je verzekerd bent van de best denkbare prijs- kwaliteitsverhouding.

Maak kennis met onze architecten

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Kraal architecten u kan bieden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, Kraal architecten is u graag van dienst.

Telefoon: 030–2239677 | E-mail: info@kraalarchitecten.nl

“MOOIE EN SLIMME OPLOSSINGEN VOOR HUIS EN INTERIEUR. IK KAN EIGENLIJK OVERAL BLIJ VAN WORDEN, ALS ER MAAR AANDACHT AAN BESTEED MAG WORDEN.” THOMAS KRAAL