Uitbouw woning

Uitbouw woning

Kraal architecten is uw architect voor uitbouw woning.

architect uitbouw woning
nieuwbouw architect uitbouw woning

Nieuwbouw architect

Voor elk nieuwbouw project van elk formaat

verbouw architect uitbouw woning

Verbouw architect

Voor verbouw- en renovatieprojecten

Interieurarchitect

Creëer ook binnen de juiste beleving

Je kunt als je merkt dat je huis wat aan de kleine kant begint te raken besluiten te gaan verhuizen. Dat is echter allesbehalve noodzakelijk. Heb je wel eens aan uitbouw woning gedacht? Om zo de benodigde extra ruimte te realiseren? Zeker als je kiest voor ons, voor Kraal architecten dus, kan uitbouw woning iets heel bijzonders worden. Meer in elk geval van een uitbreiding van een aantal vierkante meters.

Verhuizen? Je kunt ook voor uitbouw van je bestaande woning kiezen

Meer en meer besluiten mensen om langer in hun eigen woning te blijven wonen. Dat heeft weliswaar ook met de lage verkoopprijzen te maken maar ook omdat mensen daadwerkelijk gehecht raken aan hun huis. Toch sta je soms voor een dilemma, een dilemma dat luistert naar de naam ruimtegebrek. Weet dan dat je altijd voor uitbouw aan huis kunt kiezen. Kies je voor ons, voor Kraal architecten dus, als jouw partner dan word je steeds professioneel bijgestaan en dat vanaf het eerste gesprek tot aan de oplevering.

Uitbouw woning? Wij weten precies wat er bij de uitbouw van een huis komt kijken

Een uitbouw aan je woning? Het is de manier om in de eigen vertrouwde omgeving extra ruimte te creëren. Om net even die extra vierkante meters te creëren die zo nodig zijn. Door uitbouw aan huis kun je dus met extra ruimte perfect in je huis blijven wonen. Gelukkig maar! Wij van Kraal architecten weten precies wat er komt kijken bij de uitbouw van een huis. Een uitbouw aan de voorkant huis kan een optie zijn, vaker wordt echter gekozen voor uitbouw aan de achterzijde. Het is zelfs mogelijk om aan de zijkant van je woning voor uitbouw te kiezen. Je hebt dus nogal wat te kiezen.

Ook voor ons is uitbouw aan huis telkens weer een uitdaging

Daarom is bij ons het kennismakingsgesprek ook zo belangrijk. Het is behalve een manier om elkaars wensen en ideeën uit te wisselen, ook een manier om je persoonlijk te leren kennen. Ben jij iemand die vooral van sober en eenvoudig houdt of houd jij wel van wat extremer? Het is voor ons best belangrijk natuurlijk bij het maken van een ontwerp voor uitbouw aan huis. Want als er een klik is, dan gaan we met het ontwerp van de uitbouw aan de woning aan de slag. Telkens weer is uitbouw aan de woning ook voor ons een uitdaging. En als we uitgedaagd worden, komen we vaak tot de beste prestaties.

Een uitbouw aan uw huis is zeker een stuk voordeliger dan een nieuw huis

Een uitbouw aan je woning is in beginsel bij elk soort huis mogelijk. Uitbouw van een huis hoeft bovendien beslist niet duur te zijn. En dus is het ook een voordelige manier om je huis te vergroten. Het andere alternatief, een ander huis kopen, is in elk geval een stuk duurder. Bij uitbouw kan het zo zijn dat je een vergunning aan moet vragen. Dat verschilt heel behoorlijk per gemeente. Waar de ene gemeente veel zonder vergunning toestaat, kan dat bij een andere gemeente wel weer heel anders zijn. Ook de vragen rondom een vergunning nemen we van jou over. Dat regelen wij wel.

Bij een uitbouw aan huis laten we elementen uit de bestaande bouw subtiel terugkeren

Uiteraard proberen we de uitbouw woning zo te maken dat we er elementen van de al bestaande bouw in kunnen verwerken. Dan kan zijn wat betreft de gebruikte kleuren, maar kan ook in bepaalde vormen zitten. Zo ontstaat weer een geheel, een geheel dat jij in de loop der jaren gecreëerd hebt. Omdat wij van Kraal architecten ook specialist zijn op het gebied van interieur, kunnen we na de uitbouw woning ook meteen je interieur weer kloppend en passend maken. Wat dat betreft kunnen we dus het totaalpakket aanbieden.

Bij een uitbouw aan uw huis hebben wij oog voor mens en milieu

Uitbouw woning luistert nauw. Het is een kwestie van de juiste keuzes maken. Wij kiezen in elk geval altijd voor duurzame materialen, omdat wij daadwerkelijk nog oog houden voor mens en milieu. Voorts is communicatie het toverwoord voor ons. Dat geldt zeker ook voor samenwerken. Want steeds gaan we samen het traject aan en nemen we samen het voortouw.

Uitbouw van de woning aan de achterkant of uitbouw aan de voorkant van het huis?

Wat betreft uitbouw van je woning kun je alle kanten op. Je kunt kiezen voor uitbouw aan de achterzijde met daarin ruimte voor openslaande tuindeuren naar de tuin. Dit is een van de meest voorkomende manieren van uitbouw van een huis. Je kunt echter ook kiezen voor uitbouw van het dakterras, om maar eens iets bijzonders te benoemen. Voordeel is dat dan op een plat dak slechts een vloer gelegd hoeft te worden. Het terug laten komen van de bestaande elementen is een uitstraling, zoals het er ook van de buitenkant gestroomlijnd en natuurlijk uit moet zien. Wij van Kraal architecten zijn bewezen creatief en durven iets bijzonders te ontwerpen.

Bij een uitbouw aan uw huis bewaken wij de kwaliteit, budget en planning

Onze taak eindigt overigens niet bij het maken van een ontwerp. We denken mee over de aanbesteding, regelen de vergunningen en laten ons ook tijdens de werkzaamheden zien. Dan bewaken we vooral de kwaliteit, controleren we of alles volgens planning verloopt en waken we ervoor dat het budget niet overschreden wordt.

Bij een uitbouw aan uw woning hebben wij een schat aan ervaring en ruim voldoende expertise

En zo tref je in ons de perfecte partner als het om de uitbouw van een huis gaat. Overigens is dat niet het enige kunstje dat we als geen ander beheersen. Ook voor volledige renovatie en voor nieuwbouw klop je idealiter bij ons aan. En ondertussen zijn we ook expert als het gaat om herbestemming, ook als het om monumenten gaat. Ons kantoor is laagdrempelig, creatief en we beschikken ondertussen over een schat aan ervaring en ontzettend veel expertise.

Maak kennis met onze architecten

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die Kraal architecten je kan bieden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, Kraal architecten is je graag van dienst.

Telefoon: 030–2239677 | E-mail: info@kraalarchitecten.nl

Thomas Kraal - architect & directeur

“MOOIE EN SLIMME OPLOSSINGEN VOOR HUIS EN INTERIEUR. IK KAN EIGENLIJK OVERAL BLIJ VAN WORDEN, ALS ER MAAR AANDACHT AAN BESTEED MAG WORDEN.” THOMAS KRAAL