Uitbouw woonkamer

Uitbouw woonkamer

Kraal architecten is uw architect voor uitbouw woonkamer.

architect uitbouw woonkamer
uitbouw woonkamer nieuwbouw architect

Nieuwbouw architect

Voor elk nieuwbouw project van elk formaat

uitbouw woonkamer verbouw architect

Verbouw architect

Voor verbouw- en renovatieprojecten

uitbouw woonkamer architect interieur

Interieurarchitect

Creëer ook binnen de juiste beleving

De woonkamer? Daar moet het gezellig zijn voor iedereen binnen het gezin. Het is de plek om uit te rusten van de werkdag, televisie te kijken en bij te praten. Dan moet je woonkamer echter wel voldoende ruimte bieden voor een heerlijke hoekbank, een grote televisie en heerlijke ‘luie stoelen’. Met een uitbouw woonkamer vergroot je de woonkamer. Wordt het nog gezelliger. Bovendien kunnen we door het interieur aan te passen zorgen dat de sfeer er zelfs nog prettiger wordt dan al het geval was voor de uitbouw.

We nemen graag de uitbouw van de woonkamer voor onze rekening

Wij van Kraal Architecten zijn als geen ander in staat de uitbouw van de woonkamer voor jou te verzorgen. Dat doen we niet voor er een kennismakingsgesprek heeft plaatsgevonden. Tijdens dat gesprek worden kennis, wensen en eisen uitgewisseld en ontstaan al de eerste contouren van het ontwerp van de vergrote woonkamer. Nadat je tot tevredenheid de scherpe offerte hebt gezien, kan overgegaan worden tot het uitvoeren van het ontwerp. Samenwerken is voor ons belangrijk. We beginnen en eindigen het proces graag samen en willen dat er behalve over het eindresultaat ook tevredenheid is over de samenwerking en het proces.

Uitbouw woonkamer? Laat ook uw inrichting aanpassen

We onderzoeken of er een vergunning verplicht is bij uitbouw woonkamer en doen de aanbesteding. Gedurende de werkzaamheden houden we een vinger aan de pols of er kwaliteit geleverd wordt en of de planning gehaald wordt. Een grotere woonkamer betekent ook een aanpassing van de inrichting. En laten we ook daar nou net specialist in zijn, zo zijn we ook werkzaam als interieur architectenbureau. En dus kunnen we het totaalplaatje bieden en maken we van jouw woonkamer een nog gezelligere en grotere woonkamer. Door uitbouw woning wordt je woonkamer groter en gezelliger. Je woning wint bovendien nadrukkelijk aan waarde zoals ook het wooncomfort verder vergroot wordt.

Maak kennis met onze architecten

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Kraal architecten u kan bieden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, Kraal architecten is u graag van dienst.

Telefoon: 030–2239677 | E-mail: info@kraalarchitecten.nl

Thomas Kraal - architect & directeur

“MOOIE EN SLIMME OPLOSSINGEN VOOR HUIS EN INTERIEUR. IK KAN EIGENLIJK OVERAL BLIJ VAN WORDEN, ALS ER MAAR AANDACHT AAN BESTEED MAG WORDEN.” THOMAS KRAAL