Volledige badkamerrenovatie

Volledige badkamerrenovatie

Kraal architecten is uw architect voor volledige badkamerrenovatie.

Renovatie architect kraal
nieuwbouw architect Kraal

Nieuwbouw architect

Voor elk nieuwbouw project van elk formaat

Verbouw architect Kraal

Verbouw architect

Voor verbouw- en renovatieprojecten

Interieurarchitect Kraal

Interieurarchitect

Creëer ook binnen de juiste beleving

Na verloop van tijd ben jij je begonnen te ergeren aan je badkamer. De tegeltjes vind je gedateerd en je wilt nu eindelijk wel eens een groter bad. Het zijn nadrukkelijk signalen om te kiezen voor een volledige badkamerrenovatie. Je moet het zo zien; we ontwerpen de ruimte die nu als badkamer doorgaat helemaal opnieuw. Alles er uit en de gewenste onderdelen er weer in. Met daarbij oog voor details en passend bij de rest van je huis. Volledige badkamerrenovatie? Kies dan voor ons, voor Kraal architecten dus, waar ook duurzame renovatie tot de mogelijkheden behoort.

Een begrip op het gebied van alle mogelijke badkamer renovaties

Wat betreft renovatie zijn we ondertussen een begrip. Dat geldt dus voor de volledige verbouwing van een huis, maar net zo goed voor deelrenovaties en dus een volledige badkamerrenovatie. Het project dat volledige badkamerrenovatie heet start met een kennismakingsgesprek. Jij legt uit hoe jij het voor je ziet en wat je eisen zijn. Wij voegen daar onze expertise en ervaring aan toe. Wat resulteert is het ontwerp van een onherkenbaar mooie badkamer. Helemaal van deze tijd. De badkamer wordt zo je eigen wellness afdeling in je huis, met ds passende verlichting en een warme sfeer.

We bewaken de kwaliteit, de planning en het budget bij een volledige badkamerrenovatie

Na ons kennismakingsgesprek behelzen de eerste werkzaamheden het maken van een ontwerp, gevolgd door het uitwerken ervan. Vervolgens richten we ons nadrukkelijk op bouwbegeleiding, helpen we bij de aanbesteding en de voorbereiding van de daadwerkelijke werkzaamheden. Ook bij de werkzaamheden die volledige badkamerrenovatie inhouden bemoeien we ons wel degelijk. Je ziet ons regelmatig. We kijken of de geleverde kwaliteit voldoet aan de standaard en bewaken de planning en het budget. En ook bij de oplevering zijn we natuurlijk van de partij. Je treft in Kraal Architecten een zeer betrokken partner die hecht aan samenwerken en aan duurzaamheid. Je weet dus waar je moet zijn.

Maak kennis met onze architecten

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Kraal architecten u kan bieden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, Kraal architecten is u graag van dienst.

Telefoon: 030–2239677 | E-mail: info@kraalarchitecten.nl

“MOOIE EN SLIMME OPLOSSINGEN VOOR HUIS EN INTERIEUR. IK KAN EIGENLIJK OVERAL BLIJ VAN WORDEN, ALS ER MAAR AANDACHT AAN BESTEED MAG WORDEN.” THOMAS KRAAL