Volledige keukenrenovatie

Volledige keukenrenovatie

Kraal architecten is uw architect voor volledige keukenrenovatie.

Renovatie architect kraal
nieuwbouw architect Kraal

Nieuwbouw architect

Voor elk nieuwbouw project van elk formaat

Verbouw architect Kraal

Verbouw architect

Voor verbouw- en renovatieprojecten

Interieurarchitect Kraal

Interieurarchitect

Creëer ook binnen de juiste beleving

Omgerekend breng je heel erg veel tijd door in de keuken. Zeker als je een woonkeuken hebt is dit vaak het zenuwcentrum van de huishouding. Om goed en verantwoord voedsel op tafel te kunnen zetten is een keuken die voldoende ruimte biedt een vereiste. Zit je echt aan de grenzen en zou je ook graag een grotere tafel wensen in je woonkeuken? Kies dan voor een volledige keukenrenovatie. Kies daarbij voor ons, wij van Kraal architecten, als jouw partner. Als je linker- en je rechterhand. Dan weet je dat je een onherkenbaar mooie nieuwe keuken krijgt.

Tijdens de volledige keukenrenovatie ontwerpen en bewaken we de planning, kwaliteit en budget

Aan de keukentafel gebeurt het, zo wordt wel eens gezegd. En dat is ook gewoon vaak zo. Heb jij ruimtegebrek, wil je graag een kookeiland en wil je dat de keuken vergroot wordt? In alles kunnen wij van Kraal architecten je op professionele wijze ondersteunen. En dat van het eerste gesprek tot de oplevering van je nieuwe keuken. Behalve het ontwerp van de nieuwe keuken, bewaken we tijdens de werkzaamheden de geleverde kwaliteit, houden we de planning scherp in de gaten en houden we het budget scherp in de gaten. Bovendien vinden we duurzaamheid zeer belangrijk en hechten we dan ook waarde aan een duurzame renovatie.

Een volledige keukenrenovatie in lijn met de rest van je interieur

Het mooie is dat we niet alleen genoemde werkzaamheden voor onze rekening kunnen nemen. We zijn ook als het gaat om het interieur onbetwist specialist. Een nieuwe grotere keuken vraagt om een nieuwe inrichting. Een inrichting in lijn met de rest van je huis en met leuke details, want daar staan we bekend om. We houden rekening met de zichtlijnen, de lichtinval en werken met duurzame materialen. We staan voor een unieke, nieuwe keuken, waar nadrukkelijk jouw handtekening op staat. Wij maken waar wat jij in je hoofd hebt. En dat in een gezamenlijk proces.

Maak kennis met onze architecten

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Kraal architecten u kan bieden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, Kraal architecten is u graag van dienst.

Telefoon: 030–2239677 | E-mail: info@kraalarchitecten.nl

“MOOIE EN SLIMME OPLOSSINGEN VOOR HUIS EN INTERIEUR. IK KAN EIGENLIJK OVERAL BLIJ VAN WORDEN, ALS ER MAAR AANDACHT AAN BESTEED MAG WORDEN.” THOMAS KRAAL