Volledige renovatie

Volledige renovatie

Kraal architecten is uw architect voor een volledige renovatie.

volledige renovatie

Wat is nou verstandig? Kies je voor het laten bouwen van een nieuwe woning of voor een volledige renovatie van je huis? In beide gevallen kun je prima zaken doen met ons, met Kraal architecten dus. Zeker wat betreft de volledige renovatie van de woning gelden we als onbetwiste specialist. We bieden je steeds het beste advies en begeleiden je op persoonlijke en professionele wijze.

Volledige renovatie als alternatief voor een nieuw huis

Je hoeft beslist niet altijd een nieuw huis te laten bouwen om in een nieuw huis te wonen. Kies je voor een volledige renovatie, dan waan jij je na de oplevering in een volledig nieuwe woning. Zeker als je kiest voor ons. Kraal architecten is specialist in de volledige renovatie van woningen. Zeker als het om volledige renovatie gaat, krijg je als bewoners best het een en ander voor de kiezen. Ook daar bereiden wij jou bijzonder graag op voor. We willen graag dat je bij ons niet alleen tevreden bent over het uiteindelijke resultaat, maar ook over de weg daar naar toe. Over de samenwerking en het proces dus.

Wat zijn de kosten van een volledige renovatie van uw woning?

Volledige renovatie van een woning betekent dat je in negen van de tien gevallen tijdelijk elders moet gaan wonen. Voor deelrenovaties geldt dat minder. Dan kun je vaak wel in de woning blijven wonen. Omdat dergelijke zaken spelen en impact hebben bij een volledige renovatie, hechten we er aan om de klant goed te kennen. Duidelijke afspraken te maken. Ook de planning en het bewaken van de planning is dan van het grootste belang. Kiezen voor een volledige renovatie is dus meer dan zomaar een verbouwing van je huis. Heel veel meer zelfs. Wat betreft de kosten is een volledige renovatie in elk geval altijd aantrekkelijker.
Kijk je naar een volledige renovatie huis en de kosten, dan vallen die alleszins mee.

Van het eerste gesprek tot oplevering na volledige renovatie van de woning

In ons tref je in elk geval een betrouwbare partner. Wij begeleiden als architect gespecialiseerd in renovatie het gehele proces van A tot Z; van het eerste kennismakingsgesprek tot aan de oplevering. Om jou als klant te kunnen verrassen, is het goed dat we je leren kennen. Ben jij iemand die eerder behoudend is of mag het van jou wel wat extreem? Alleen als we dat weten, dan kunnen we je verrassen met een uniek en mooi ontwerp van een woning die je na oplevering niet terug herkent. Laat dat maar aan ons over. Ook als het gaat om volledige renovatie werken we vooral samen. Samen zullen we de voortrekkersrol op ons nemen. We houden de kwaliteit in de gaten en bewaken de planning. Omdat we simpelweg het beste resultaat willen. Daarbij speelt ook duurzaamheid een belangrijke rol binnen ons bedrijf. En niet alleen op papier, maar ook daadwerkelijk in de praktijk.

Wat mag volledige renovatie van een huis kosten?

Wie voor Kraal architecten kiest, zal nooit de hoofdprijs betalen. Ben je benieuwd naar de kosten, neem dan gerust contact met ons op. Wij gaan graag voor je na wat voor kostenplaatje je kunt verwachten voor de opdracht die je voor ons hebt.

Behalve voor een volledige renovatie van een woning zijn we veel breder inzetbaar. We zijn net voor niets een full service architectenbureau. Toch geldt de volledige renovatie wel als een van onze specialiteiten. Het is ook voor ons telkens weer een uitdaging om van jouw bestaande woning iets onherkenbaar moois te maken. Je ziet ook steeds meer dat zowel de particulier als ondernemers ervoor kiezen om bestaand vastgoed aan te pakken in plaats van te kiezen voor nieuwbouw. Wij zijn een partij die daar de perfecte combinatie van nieuwe en al bestaande elementen in kan verwerken. Aan de andere kant kun je ook prima terecht voor nieuwbouw en kunnen we zeker ook optreden als architect voor een landhuis. We zijn, kortom, van alle markten thuis.

Maak kennis met onze architecten

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Kraal architecten u kan bieden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, Kraal architecten is u graag van dienst.

Telefoon: 030–2239677 | E-mail: info@kraalarchitecten.nl

Thomas Kraal - architect & directeur

“MOOIE EN SLIMME OPLOSSINGEN VOOR HUIS EN INTERIEUR. IK KAN EIGENLIJK OVERAL BLIJ VAN WORDEN, ALS ER MAAR AANDACHT AAN BESTEED MAG WORDEN.” THOMAS KRAAL

Nieuwbouw architect - Kraal

Nieuwbouw architect

Voor elk nieuwbouw project van elk formaat

Verbouw architect - Kraal

Verbouw architect

Voor verbouw- en renovatieprojecten

Interieurarchitect - Kraal

Interieurarchitect

Creëer ook binnen de juiste beleving

Veelgestelde vragen

Waar moet je op letten bij een volledige renovatie van een woning?

Tijdens een volledige renovatie van je woning moet je vaak tijdelijk ergens anders gaan wonen. Daarom is het belangrijk om een goed plan te maken voor de renovatie. In het plan voor de volledige renovatie worden duidelijke afspraken gemaakt over de planning. Het bewaken van deze planning is van groot belang. Als de renovatie uitloopt, stijgen immers ook de kosten voor de tijdelijke woning. Samen met de aannemer zorgen wij dat de renovatie zo voorspoedig mogelijk verloopt.

Hoe werkt de volledige renovatie van een woning?

Bij de volledige renovatie van een woning, komen wij eerst bij je langs om kennis te maken. Daarbij gaan we met je in gesprek over jouw wensen, plannen en budget. We bekijken je woning en brengen de bestaande situatie zorgvuldig in kaart. Op basis van jouw wensen en plan van eisen maken wij een ontwerp voor de volledige renovatie van jouw woning. Wanneer je blij bent met het ontwerp, werken onze bouwkundigen dit ontwerp tot in detail verder uit. Zij zorgen dat alle tekeningen en technische details gereed zijn. Op basis van deze informatie kan een aannemer een offerte uitbrengen voor de volledige renovatie van de woning. We controleren deze offerte en bespreken eventuele onduidelijkheden. Tijdens de bouw zijn wij regelmatig aanwezig om de kwaliteit te bewaken en te overleggen met de aannemer en interieurbouwers. Tot en met de oplevering zijn wij zeer nauw betrokken bij de renovatie van de woning.

Wanneer kies je voor een nieuw huis en wanneer voor een (volledige) renovatie?

Of je kiest voor een volledige renovatie van je woning of voor het bouwen van een nieuwe woning, hangt van een aantal factoren af. Je kijkt naar de staat van de woning en maakt daarbij een zakelijke afweging: wat kost het volledig renoveren van mijn woning en wat kost het bouwen van een nieuwe woning? En wat levert deze investering me op? Daarnaast spelen persoonlijke factoren een rol: bijvoorbeeld hoe zeer je gehecht bent aan de plek van je huidige woning. Of in hoeverre je gehecht bent aan de authentieke kenmerken en stijl van je huidige woning. Uiteindelijk is het een heel persoonlijke keuze. We helpen je graag bij het maken van deze afweging.